Obavijesti

Sport

Komentari 47

Gladijator Mandžukić: Budite heroji, bilo je lijepo vratiti se

Gladijator Mandžukić: Budite heroji, bilo je lijepo vratiti se
1

Mandžo kao da je htio pokazati da nije ništa slabiji igrač od razvikanih zvjezda Bayerna. Htio je dokazati da je jednako kvalitetan kao i oni, a na kraju je dobio svoju osvetu protiv Guardiole, piše Gazzetta

VIDEO

Juventus je uspio nadoknaditi zaostatak od dva gola na svojem stadionu u Torinu i remizirati s Bayernom 2-2. Većina nogometaša Juventusa, uključujući i trenera Allegrija je zadovoljna.

- Želimo li prolaz, moramo pobijediti, a to sada jedino možemo učiniti u Münchenu, započeo je trener Juventusa Massimiliano Allegri pa nastavio:

- U prvom poluvremenu smo pogriješili, teško smo iznosili lopte, ali i takvi smo kreirali neke prilike. Ipak, igru u uzvratu ćemo graditi na drugom poluvremenu. Naše drugo poluvrijeme je dokaz da u Ligi prvaka trebate više vjere i hrabrosti. Naravno da vjerujemo u prolaz, apsolutno, a samopouzdanje nam daje povratak u drugom poluvremenu.

Bivši trener Cagliarija i Milana bio je zadovoljan zamjenama.

- Zamjene su dobro reagirale, posebno sam sretan zbog Hernanesa, kojeg navijači često kritiziraju. Sturara sam uveo jer sam želio oštrinu u igri - rekao je Allegri.

S druge strane, zadovoljan je bio i Pep Guardiola.

- Odigrali smo dobrih 90 minuta. Znali smo da ćemo imati prilike. Naravno, pobjeda bi bila bolja, ali nemojte zaboraviti da je Juve prošle godine igrao finale. Imaju dobru momčad i mentalitet. Očekuje nas težak uzvrat - rekao je trener Bayerna.

Mandži hvalospjeve pišu Talijani, Nijemci, Eurosport

Mario Mandžukić je bio igrač utakmice i zasluženo ga hvale, što talijanski što njemački mediji.

- Mandžo kao da je htio pokazati da nije ništa slabiji igrač od razvikanih zvjezda Bayerna. Htio je dokazati da je jednako kvalitetan kao i oni, a na kraju je dobio svoju osvetu protiv Guardiole i Lewandowskog. Mandžukićeva iskra nadahnula je mnoge igrače što je ohrabrujuće pred uzvrat u Njemačkoj - piše milanska Gazzetta dok njemački mediji objavljuju:

- Bio je lijevo pa desno, pa je pomogao Evri sa Robbenom u obrani... Mandžukić je bio ljutit na Guardiolu jer ga se odrekao, a ljutnju je pokazao igrom u Torinu. Igrao je sa srcem, a ne glavom i zato se brzo umorio, ali u drugom dijelu bio je još uvijek nevjerojatno aktivan. Bijes je očito jako dobro gorivo.

Mandžukićevu igru opjevao je i Eurosport koji ga je usporedio s Tevezom i Trezeguetom.

- Možda nema klasu Teveza ili golgeterski cinizam Trezegueta, no ima volju zbog koje je bolji igrač od obojice. Juve je majstor nokaut faze, a Mandžukić je idealan za takve utakmice i nemojte se čuditi ako Juve prođe dalje - piše Eurosport u tekstu pod naslovom 'Gladijator Mandžukić dobio rat protiv Teveza'.

Sam Mandžo je nakon utakmice objavio vrlo moćnu sliku koreografije koju su priredili najvatreniji navijači Juventusa (Talijani bi rekli tifosi).

- Budite heroji... Bilo je lijepo vratiti se u svoju momčad. Hvala navijačima na fantastičnoj atmosferi - napisao je junak Juventusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.