Sport

Komentari 27

'Mandžukić je rođen da igra u Premier ligi i ne želi pričati o onome što se dogodilo u Juveu'

'Mandžukić je rođen da igra u Premier ligi i ne želi pričati o onome što se dogodilo u Juveu'

I dalje dobiva brojne poruke Juventusoih navijača i uživa u tome. Jako je povezan s navijačima toga kluba, koji ga pamte kao borca koji nikad ne odustaje. Nekad pogleda Juventusove utakmice, ali ne razgovaramo o tome

Ne mogu reći ništa o Juventusu, Mario to ne želi i vjerojatno je u pravu, rekao je Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković za Tuttosport.

Prošla je godina dana otkako je Mandžo raskinuo ugovor s Juventusom, a nakon avanture u Al Duhailu, koja je trajala samo nekoliko mjeseci, bivši napadač "vatrenih" je slobodan igrač.

Iako ima 34 godine i sad je već više od pola godine bez utakmica, Cvjetković tvrdi da je spreman za novi izazov.

- On je rođen da igra u Premier ligi!

Mandžo trenira sam i čeka ponudu. Puno ga klubova želi, ali nikako da se dogovore oko uvjeta. Ali razlaz s Juventusom ostao je tajanstven.

ITA, Serie A, Bologna FC vs Juventus Turin

- Otkako je otišao iz Juvea nije dao intervju jer ne želi govoriti što se dogodilo. I dalje dobiva brojne poruke Juventusoih navijača i uživa u tome. Jako je povezan s navijačima toga kluba, koji ga pamte kao borca koji nikad ne odustaje - priča Talijanima Tarzan Cvjetković.

Ali i s njim nerado razgovara o toj temi.

Juventus v Atalanta - Serie A - Allianz Stadium

- Nekad pogleda Juventusove utakmice, ali ne razgovaramo o tome. 

A kad će se vratiti na teren?

ITA, Serie A, Juventus Turin vs ACF Fiorentina

- Radi vrlo ozbiljno, kao što je uvijek činio. U Zagrebu je, trenira i posve je spreman. Čeka pravu ponudu, klub koji ga doista želi. Vjeruje da opet može odlučivati utakmice. Neke je ponude odbio jer nije bio uvjeren da ga doista žele. Bilo je i lažnih vijesti, mediji su ga povezivali s klubovima koji ga nikad nisu zvali - priča Tarzan i zaključuje:

- Ne znam hoće li opet igrati u Italiji, on je rođen da igra u Premier ligi, ali nikad nije dobio pravu šansu. Sad je 200 posto spreman!

Najčitaniji članci