Obavijesti

Sport

Komentari 219

Mandžukić je u ponedjeljak na liječničkom pregledu u Torinu

Mandžukić je u ponedjeljak na liječničkom pregledu u Torinu
5

Mario Mandžukić obavit će liječnički pregled u ponedjeljak i potpisati za viceprvaka Europe, donosi Sky Sport 24, koji rijetko kada griješi u informacijama o transferima

VIDEO

Mario Mandžukić je pred vratima Juventusa. Carlos Tevez već je odlučio da će potpisati za Boca Juniorse i vratiti se u Argentinu gdje bi trebao završiti karijeru, a hrvatski reprezentativni napadač stiže u Torino kao njegova zamjena. 

SKy Sport 24, talijanski kanal na kojem se vrte sportske vijesti, piše kako će Mandžukić u ponedjeljak obaviti liječnički pregled u Torinu te potpisati za Juve. Sky Sport 24 rijetko objavljuje neprovjerene informacije. Isti medij otkriva kako je direktor Juventusa Beppe Marotta otputovao u Madrid gdje je zaključio transfer.

Atletico bi trebao dobiti 18 milijuna eura za Mandžukića, 15 milijuna od transfera i tri milijuna eura kroz bonuse. Vijest o Mariju Mandžukiću kao novom igraču Juventusa objavili su gotovo svi talijanski mediji, Od La Stampe, Gazzette dello Sport, Sky Sportsa, uglednog novinara Gianluce di Marzija...

- Ako nas Carlos Tevez napusti, znamo koga želimo. To je Mario Mandžukić. Već imamo pozitivne naznake o njegovom transferu - rekao je nedavno Juventusov direktor Beppe Marotta i potvrdio glasine o dolasku hrvatskog napadača u Torino.

I Simeone okrenuo ploču

Mandžukić stiže u Juventus nakon samo jedne sezone u Atletico Madridu i 20 golova u svim natjecanjima za madridski klub. Da se nešto kuha počeo je pokazivati i Diego Simeone, koji je nakon izjava o Mandžukiću kao važnom igraču prve momčadi, počeo okretati ploču te je rekao kako su u Atleticu nedodirljivi tek Koke i Godin. 

Talijanski mediji još ranije su pisali kako je Mandžukić već sve dogovorio s Juventusom, trebao bi zarađivati četiri milijuna eura po sezoni, pola milijuna eura više nego u Atleticu, a madridski klub trebao bi za njega dobiti između 15 i 20 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti