Obavijesti

Sport

Komentari 19

Mandžukić s Juventusom još nije zabio bivšim klubovima...

Mandžukić s Juventusom još nije zabio bivšim klubovima...
1

Cristianu Ronaldu Atletico je treća najdraža mušterija u karijeri, zabio mu je 22 gola u 29 okršaja, , ubojitiji je u životu bio samo protiv Seville (27 golova) i Getafea (23)

VIDEO

Okršaj Atletica i Juventusa jedan je od šlagera osmine finala Lige prvaka. Madriđani su se, Realovim kiksom, vratili na drugo mjesto Primere, imaju sedam bodova manje od Barcelone, Diego Simeone produžio je ugovor, obrambeni je bedem stalno tu, Atletico je primio samo 17 golova u prvenstvu, a samo su tri kluba u ligama petice primila manje: PSG (13), Liverpool (15) i - Juventus (15). Dok je čak i 17. momčad La Lige Celta zabila više (36, a Atletico 34).

Pa može li ta ratnička momčad zaustaviti Juventus? Juve je bez poraza, dugo neka momčad nije tako dominirala Serijom A, ima tri remija u 24 kola, te 13 bodova više od drugog Napolija.

No, koliko god dominira u Italiji (2,17 golova po susretu), u ostalim natjecanjima nije tako uvjerljiv. U kupu je ispao od Atalante porazom 3-0 u četvrtfinalu, Superkup je osvojio pobjedom 1-0 nad Milanom, a u Ligi prvaka je izgubio od Manchester Uniteda i Young Boysa i zabio je samo devet golova u šest susreta.

Cristianu Ronaldu Atletico je treća najdraža mušterija u karijeri, zabio mu je 22 gola u 29 okršaja, ubojitiji je u životu bio samo protiv Seville (27 golova) i Getafea (23).

 

A Mario Mandžukić 18. će put u karijeri zaigrati protiv bivšega kluba. U Madridu je proveo jednu sezonu, prije odlaska u Juve. I nikad kao igrač Juventusa nije zabio gol svom bivšem klubu!

Igrao je dvaput protiv Dinama i dvaput protiv Bayerna u Ligi prvaka, i nije zatresao mrežu.

Mandžukić protiv bivših klubova

  • protiv Zagreba (za Dinamo) - 8 utakmica, 5 golova
  • protiv Dinama (za Juventus) - 2 utakmice, bez gola
  • protiv Wolfsburga (za Bayern) - 5 utakmica, 6 golova
  • protiv Bayerna (za Juventus) - 2 utakmice, bez gola

U karijeri je najviše golova zabio zaprešićkom Interu (7), po šest Nürnbergu, HSV-u, Wolfsburgu i Sesvetama, a pet - madridskom Realu!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu