Obavijesti

Sport

Komentari 19

Hrvat će za četiri mjeseca u Milanu dobiti 14 mil. kn! Ako izbore Ligu prvaka, novi ugovor

Hrvat će  za četiri mjeseca u Milanu dobiti 14 mil. kn! Ako izbore Ligu prvaka, novi ugovor

Nakon što je u ponedjeljak prošao sve testove, Mario Mandžukić je danas potpisao ugovor i postao novi igrač Milana! Dobro obaviješteni izvori otkrili su i koliko bi trebao zarađivati...

VIDEO

Mario Mandžukić jedan je od onih igrača s kojima biste, da treba, otišli u rat. Borac kakvih nema puno u današnjem nogometu. Uostalom, sjetite se polufinala SP-a protiv Engleske, kad je u 115. minuti jurišao unatoč ogromnim bolovima, i sve će vam biti jasno. I kad takvog igrača trener stavi sa strane, onda možete zamisliti što je Mandžukiću u Juventusu prolazilo kroz glavu. 

Jer Mandžo je bio vojnik Juventusa. Kad mu je trener Allegri rekao da se prebaci na lijevu stranu, jer bi u napadu trebao igrati Higuain, koji je plaćen 90 milijuna eura, Mandžo se bez pogovora maknuo. I time kupio navijače Juventusa zauvijek. Jer dokazao je da mu je klub iznad vlastitih interesa, što se ne može reći za pola Juventusovih zvijezda. 

Juventus je, čini se pogriješio. Mandžo se vratio u Serie A, a cijeli ovaj uvod samo je podsjetnik kakav će Mandžukić imati motiv protiv bivšeg kluba, odnosno ljudi koji su vjerovali Sarriju i nisu ga htjeli u Torinu. 

U nedjelju je privatnim avionom stigao u Milano, u ponedjeljak je cijelo prijepodne proveo na liječničkim pregledima i testovima, a danas je potpisao ugovor i službeno postao igrač Milana. Naravno, otkriveni su i detalji ugovora, a oni su sljedeći. 

Ugovor je potpisao do kraja sezone (završava u svibnju), a za to vrijeme će dobiti 1,8 milijuna kuna, odnosno, oko 14 milijuna kuna. U slučaju da Milan završi na jednom od prva četiri mjesta, koje jamče Ligu prvaka, bivši hrvatski reprezentativac dobit će novi ugovor, na još godinu dana, a u tom slučaju imao bi 3,6 milijuna eura na godinu, odnosno oko 28 milijuna kuna. 

madonnina clinic - medical examinations for the new football player milan mario mandzukic

Odličan je to ugovor za igrača koji ima 34 godina, odnosno koji će 21. svibnja napuniti 35! A dobiti ugovor s Milanom na 3,6 milijuna eura s 35 godina dokazuje kakav je Mandžo igrač. Fizički je strašno izdržljiv, a neke ozljede koje bi 90 posto igrača izbacile iz trenažnog procesa, Mandžukića ne sprečavaju. Kao što smo napisali, u polufinalu SP-a u 115. minuti imao je takve bolove s kojim, u to se možete kladiti, malo koji igrač bi ostao na terenu, a kamoli sprintao.

I stoga ne čudi što je Zlatan Ibrahimović oduševljen dolaskom Mandžukića, borca koji će donijeti ratnički duh i dah ovom Milanu. Uostalom, u igri su za Scudetto, Europsku ligu i talijanski Kup. Mandžukić je talijansko prvenstvo osvajao četiri puta, imao to u krvi. I zato je ovo za sve navijače Milana, a takvih je dosta u Hrvatskoj, sjajna vijest. Ibrahimović, Mandžukić, Rebić. Uh, kakav trojac. I bez obzira kako Milan bio organiziran i kakvu taktiku odredio Pioli od takvog trojica uvijek možete očekivati - neočekivano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao