Obavijesti

Sport

Komentari 25

Marca: Luka Modrić se već raspituje o životu u Madridu

Marca: Luka Modrić se već raspituje o životu u Madridu
1

Marca piše da Modrić čeka finalizaciju transfera u Zadru iz kojeg se navodno kod prijatelja te bivših i sadašnjih suigrača raspituje kako je živjeti u Madridu

VIDEO

Luka Modrić i dalje je glavna tema španjolskih sportskih listova sa sjedištem u Madridu. Njegova fotografija dominira naslovnicom subotnjeg broja Marce koja donosi priču kako se hrvatski nogometaš već raspituje o životu u Madridu.

Novi je to dokaz uglednom dnevniku da je 26-godišnji veznjak doista na pragu dolaska u Real o čemu se nagađa već nekoliko tjedana. Marca piše da Modrić čeka finalizaciju transfera u rodnom Zadru iz kojeg se navodno kod prijatelja te bivših i sadašnjih suigrača raspituje kako je živjeti u španjolskoj prijestolnici. Dnevnik pritom podsjeća da Modrić i u svlačionici sadašnjeg kluba Tottenhama ima dvojicu bivših članova Reala - Rafaela van der Vaarta i Emmanuela Adebayora.

Dobre mu je preporuke dao i bivši reprezentativni suigrač i napadač Sporting Gijona Mate Bilić, a tu je dakako i novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, također nekadašnji "realovac".

Službenu ponudu za Modrića Real Tottenhamu, međutim, još uvijek nije uputio. Marca tvrdi da su na Santiago Bernabeuu i dalje čvrsti u ideji da neće platiti više od 35 milijuna eura, premda "spursi" traže deset milijuna više.

Dodajmo i da Marca piše kako trener Reala Jose Mourinho u novoj sezoni želi imati u momčadi najviše 22 igrača. Nakon odlaska Altintopa u Galatasaray i povratka Gaga s posudbe, te priključenja Jesusa i Morate iz omladinskog pogona, portugalski stručnjak trenutno na raspolaganju ima 25 igrača, a s Modrićem bi ih bilo 26.

Četvorica su, dakle, višak, a to bi prema Marci trebali biti Gago, Carvalho, Sahin i Kaka. Odlazak prve dvojice je praktički siguran, ali s drugom će dvojicom biti znatno teže. Tu je i Lass Diarra kojeg Mourinho trenutno vidi kao alternativu Arbeloi na desnom boku ukoliko u međuvremenu ne dođe novi igrač za tu poziciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger