Obavijesti

Sport

Komentari 10

Marco Materazzi: Otišao sam iz Intera jer me Leonardo izdao

Marco Materazzi: Otišao sam iz Intera jer me Leonardo izdao
1

Marco Matarazzi jedan od 'simbol-igrača' Intera konačno je priznao prave razloge njegovog prijevremenog odlaska iz momčadi 'nerazzura' u kojoj je igrao 10 godina

VIDEO

Marco Materazzi u dresu Intera postigao je mnogo, a onda je iznenada najavio kako napušta klub. Razlog je, kako priznaje i sam igrač, bivši trener 'narazzura' Leonardo.

Nedugo nakon svog oproštaja od kluba Materazzi je za Gazzettu dello Sport prepričao svojih deset godina u Interu i razloge tako burnog prekida s momčadi koju je obilježio.

- Neka bude jasno, ostaviti Inter godinu ranije nije bila moja odluka - rekao je otvoreno Materazzi koji je sada bez kluba.

- Leonardo me izdao. Uprava kluba javila mi je kako više ne ulazim u njihove planove i da je on (Leonardo) mogao birati ne bih bio ni na popisu za Ligu prvaka - nije skrivao svoje razočaranje tretmanom Materazzi.

Bivši branič Intera sada je u potrazi za novim klubom i značajnom ponudom. Materazzi želi igrati još jednu godinu, no ako ponude ne pristignu na njegovu adresu pristat će odmah ući u upravu milanskog kluba.

- Inter mi je istetoviran na srcu, ali sada je vrijeme za mog nasljednika Ranocchiju - pomirio se sa svojim odlaskom Materazzi želeći sve najbolje onome koji ga je u momčadi zamjenio, Andreu Ranocchiji.

- Ne znam pravi razlog zbog kojeg me Leonardo htio udaljiti iz Intera. Navodno me oslovio kao 'zahtjevnim', ali ne vjerujem da je tako jer nisam nikada stvarao probleme kada nisam igrao. Možda mu je smetalo što kada bih vidio nešto što sam smatrao nepravednim, to sam glasno i rekao - ispričao je odnose posljednjih mjeseci u Interu Materazzi.

- Leonardo je govorio kako uvijek dajem sve od sebe, unutar i izvan terena, a ja sam mu samo dao do znanja da mi usprkos tome nije dodijelio previše minuta, čak ni u kupu - objasnio je razloge burnog odnosa s trenerom.

Iako je s Leonardom imao nesuglasica, Materazzi ne zamjera klubu te ima samo riječi hvale za momčad s kojom je igrao toliko godina.

- Istetovirao sam grb Intera povrh srca. Bit ću uvijek zahvalan Massimu Morattiju jer nije vjerovao svim zlim jezicima i tračevima na moj račun - pokazao je zahvalnost čelnom čovjeku Intera.

- Ako ne pronađem novi klub do kraja kolovoza dogovorio sam već s Interom da ću ući u upravu i započeti suradnju s Pierom Ausiliom kao skaut za mlade talente - otkrio je svoje planove za budućnost Matrix, kako su ga prozvali navijači.

- Jedini sam igrač 'nerazzura' koji je osvojio dva naslova svjetskih prvaka, s reprezentacijom i s Interom - pohvalio se Materazzi.

- Ponovio bih sve što sam ikad napravio u dresu Intera jer sam uvijek činio sve s ponosom - zaključio je talijanski igrač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka