Obavijesti

Sport

Komentari 61

'Marić? U Rumunjskoj sam vidio sve; ne i takvo suđenje'

'Marić? U Rumunjskoj sam vidio sve; ne i takvo suđenje'
1

'Mislim da se na snimci dobro vidi kako sam čisto odnio loptu s lijeve strane. Bio je kontakt izvan šesnaesterca, tu je sudac mogao svirati faul, ali penal nije postojao'

VIDEO

Rekli su mi da sam prvi Argentinac u Hajduku. Sretan sam zbog toga, sigurno mi to laska. Ali malo sam iznenađen kako nitko nije prije mene došao. Hajduk je velik klub, a Split lijep grad. Zaista je odlično mjesto, tu su more, sunce..., rekao je Julián Velázquez, igrač Palerma na posudbi na Poljudu.

Može igrati na poziciji stopera ili desnog beka, a Damir Burić koristio ga je u derbijima protiv Rijeke u gostima te prošli vikend protiv Dinama na Poljudu. Na žalost po njega, oba puta zaradio je crvene kartone. Kaže kako inače nije grub igrač te da se ovdje "za minimalan kontakt, koji u većini zemalja nije ni faul, dobiva žuti karton".

Posebno ga je zasmetala situacija u sudačkoj nadoknadi derbija protiv Dinama kad je Bruno Marić dosudio penal zbog njegova starta na Soudaniju.

- Mislim da se na snimci dobro vidi kako sam čisto odnio loptu s lijeve strane. Bio je kontakt izvan šesnaesterca, tu je sudac mogao svirati faul, ali penal nije postojao. Dok sam bio u Rumunjskoj, bilo je čudnih situacija, no ovakvo nešto kao protiv Dinama nikad nisam doživio. Sve je svirao za Dinamo, nevjerojatno je to bilo - rekao je Velázquez za Goal.

Palermo ga je pustio u Hajduk kao slobodnog igrača, ali po isteku sezone mora se vratiti na Siciliju dogovoriti produljenje ugovora. Tek onda, bude li ga Hajduk želio, morat će razgovarati s klubom o nastavku suradnje. S obzirom da će u Splitu biti kratko, ne uči hrvatski jezik koji mu je težak, već se služi talijanskim i španjolskim.

Julián Velázquez Goalu je otkrio i koliko je crvenih kartona dosad dobio u karijeri, što najviše zamjera HNL-u, kako bi Hajduk prošao protiv njegovog Palerma, je li jači HNL ili rumunjska liga... Pročitajte cjeloviti intervju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu