Obavijesti

Sport

Komentari 13

Marija: Roditelje vesele moje tetovaže, čak nas i povezuju

Marija: Roditelje vesele moje tetovaže, čak nas i povezuju
1

Marija Tolj (19) iz Orebića osvojila je zlato u bacanju diska na Europskom prvenstvu do 23 godine u Švedskoj te bi prema svemu sudeći trebala postati nasljednica Sandre Perković kojoj će se suprotstaviti na Hanžeku

Naravno da godi kad te nazivaju nasljednicom Sandre Perković, ali to je i velika obveza. Kontaktiramo, čestitala mi je i dala mi mnogo savjeta. Najvažnije je da ne gledam okolo nego samo guram naprijed. Nadam se da ću biti njezina nasljednica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦜🐦

A post shared by Marija Tolj (@marija_tolj13) on

Marija Tolj, 19-godišnjakinja iz Orebića, osvajanjem zlata na Europskom prvenstvu do 23 godine u Švedskoj u bacanju diska postala je ‘nova Sandra’. Prvi će se put kao europska juniorska prvakinja suprotstaviti svom idolu. U Zagrebu, na Hanžeku, od 19.55 sati (miting počinje u 18.30).

- Malo je bilo čudno što svi žele čestitati i prepoznaju me, ali to je sve dio zlata – smije se simpatična Marija, koja inače baca i kuglu.

- Disk mi je draža disciplina od kugle, finija, i naglasak je na tehnici, a ne toliko snazi. Kugla mi samo pomaže u mojoj najdražoj disciplini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019🌅🌊 #summer #aquasport #jetski #orebic

A post shared by Marija Tolj (@marija_tolj13) on

Nakon Hanžeka očekuju je Svjetsko prvenstvo u Dohi od 28. rujna.

- Nadam se finalu SP-a. Također, cilj je baciti disk 63,50 metara koliko iznosi norma za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Meni nedostaje malo više od 70 centimetara do norme. Moj trener Ronald Varga misli da sam već ove godine spremna baciti taj rezultat - nada se Marija, vlasnica zanimljivih tetovaža...

Na lijevoj polaktici je tetovirala “Sunce ćaćino”.

- Ocu Veselku je bilo drago, kao i majci Tatjani. Jedina sam cura u obitelji pa smo otac i ja dosta povezani. Nedavno smo mama i ja svaka na svoju desnu podlakticu tetovirale po jedno krilo, pa smo na taj način povezane. Imam i stariju braću Metea i Vinka, koji se bave turizmom. Baš smo skladna obitelj.

Na gornjem dijelu leđa ima još jednu tetovažu “Only God can judge”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summer#swimmingpool#orebić 🌊☀️

A post shared by Marija Tolj (@marija_tolj13) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunce ćaćino ❤️❤️

A post shared by Marija Tolj (@marija_tolj13) on

- To je za mene nešto posebno. A vidjet ćemo hoće li biti još tetovaža.

Marija je završila srednju školu za automehaničarku.

- Ima mnogo žena koje se time bave. Vidjet ćemo gdje su kasnije završiti, no sada sam koncentrirana isključivo na atletiku – zaključila je Marija Tolj.