Obavijesti

Sport

Komentari 29

Mario Budimir: Ovo je filmska priča, još ne mogu vjerovati

Mario Budimir: Ovo je filmska priča, još ne mogu vjerovati
5

Mario Budimir u Maksimiru je predstavljen kao novo pojačanje "modrih". Uzeo je bivši napadač Rudeša broj devet. Rođen je u Sinju i ako bude imao priliku za savjet će pitati i legendarnog Sinjanina Slavena Zambatu

VIDEO

Presretan sam zbog dolaska u Dinamo, sve je doista super. Još ne mogu vjerovati da sam došao ovdje, kad se samo sjetim gdje sam bio prije desetak mjeseci, rekao je u uvodu Mario Budimir (32).

On je u Maksimiru predstavljen kao novo "modro" pojačanje. Potpisao je do lipnja 2019. godine.

- Ovo je filmska priča. Bio sam prekinuo karijeru, ostavio sam se nogometa, a sad sam u Dinamu. Prije godinu dana mi nije bilo do nogometa, samo sam pio kave i dosađivao, a sad sam došao ovdje pomoći klubu da osvoji dvostruku krunu u završnici sezone - kaže Budimir, koji će nositi broj devet.

- Nemam odgovornost prema broju, već prema dresu kojega nosim - rekao je Budimir, kojega smo pitali za komentar nedavnih događanja u Rudešu. Ljudi bliski njemu fizički su napali trenera Rudeša Jose Manuela Airu, Mario je nakon toga dobio raskid ugovora u Rudešu.

- Ne bih komentirao to što je bilo. Samo bih se zahvalio Rudešu što mi je dao priliku. Ipak godinu i nešto nisam igrao nogomet, a oni su me uzeli. Prihvatili su taj rizik - odgovorio je Budimir, koji je za momčad iz zagrebačkog kvarta ove sezone zabio 13 golova.

Budimir je rođen u Sinju, u istom je gradu rođen i legendarni napadač Dinama Slaven Zambata. Hoće li ga Mario pitati za savjet?

- Ako budem imao priliku, sigurno hoću. U Sinju ima nekolicina dinamovaca, sad će ih nadam se biti još i više. Prijatelji mi šalje poruke podrške nakon potpisa za Dinamo. Eto, došao sam u svlačionicu u kojoj sam najstariji - nasmijao se za kraj Budimir.

Marijan Vlak, sportski direktor "modrih", predstavio je novo pojačanje.

- On je drukčiji tip napadača od onih koje imamo u momčadi. Imamo puno problema s ozljedama i Mario će nam pomoći da osvojimo dvostruku krunu. Sigurno će nam donijeti kvalitetu u napadu - rekao je Vlak, koji kaže kako Budimir ima i pravo nastupa u finalu Kupa protiv Hajduka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog