Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mario Kasun: Ne znam koji nam je jarac, moramo bolje

Mario Kasun: Ne znam koji nam je jarac, moramo bolje
1

Nakon pobjede protiv Izraela nitko nije bio ni blizu euforije, svi skupa svjesni su da to nije valjalo. No već danas protiv Grka imaju priliku za popravni...

VIDEO

Nikola Vujčić dvije je godine odmarao od reprezentacije i očito ulovio dobar zalet. Ubacio je Izraelcima 21 koš, nekoliko klučnih kada se lomilo.
- Ma nije baš da sam odigrao idelalnu utakmicu. Jesam zabijao, ali sve ostalo je uglavnom bilo loše - samokritičan je 31-godišnji centar Olympiacosa. Dugo je igrao u Maccabiju, zajedno s tim sjajnim Eliyahuomm. A opet ga nije mogao zaustaviti, ubacio je 31 i dobro nas namučio.
- Stvarno nas je 'ubio'. Previše smo grešaka radili u pokrivanju, kad god bismo se odlijepili, on bi zabio. Tu smo baš podbacili - kaže Vujčić, koji je dobio udarac u leđa.
- Sve je OK, igrat ću danas protiv Grka - uvjeren je.
I dok je Vujo održavao Hrvatsku 'iznad vode', Roko Ukić je pola minute prije kraja odnekud izvukao šut koji nas je odveo prema pobjedi. I tako sakrio ne posebno dobru svoju utakmicu.
- Nisam odigrao sjajno, ali bitno je da svatko da svoj doprinos. Tim šutem sam i ja nešto pridonio - kaže naš jedini NBA igrač. Vidi se da ima samopouzdanja, ali i dalje ima one 'ukićevske' žute minute.
- Bitna je pobjeda, znali smo da će ta prva utakmica biti teška. Imali smo problema s Eliyahuom, ali to nije problem samo igrača koji ga čuva, već kompletne momčadi - uvjeren je Roko.
Izbornik Repeša žalio se da igrači nisu ispoštovali dogovoreno. Ali znaju oni i sami da je tako...
- Silujemo, nismo opušteni... Ne znam koji nam je jarac, dođemo na EP i igramo potpuno drugačije nego ranije - govorio je Mario Kasun. Zna da će protiv Grčke (utorak, 19.15) trebati puno, puno više.
- Ma mora biti bolje u iduće dvije utakmice, protiv Grka pogotovo. Moramo se posložiti i odigrati bolje, pokazati više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti