Sport

Komentari 2

Mario Pašalić poklonio je dres ''Malom Miši'' Gabrielu Čačiću!

Mario Pašalić poklonio je dres ''Malom Miši'' Gabrielu Čačiću!

Krcate Gripe danas su osim malonogometnog spektakla uživale i u nastupu ''Malog Miše'' - zadarskog dječaka Gabriela Čačića. Oduševljen je bio i Mario Pašalić koji mu je poklonio potpisani dres...

Fantastično popodne na splitskim Gripama, na kojima se pred oko 4.000 gledatelja odigrao humanitarni malonogometni spektakl ''Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović'' zaokružio je dječak iz Zadra Gabriel Čačić (7) koji je zapjevao pjesmu svog idola Miše Kovača ''Ako me ostaviš''.

Hrvatska je upoznala malog Gabrijela prije godinu dana, kada se predstavio u TV emisiji ''Supertalent'' i oduševio svojim nastupom, zbog koga je vrlo brzo postao popularan, ali i dobio nadimak ''Mali Mišo''. No nisu svi znali za Gabrielov talent pa je bilo nemalo iznenađenje gledatelja na Gripama kad je uzeo mikrofon i ''postio glas''.

Ubrzo su Gripe zapljeskale, pa zapjevale s Gabrijelom, a pridružili su se i igrači na terenu koji su također bili oduševljeni dječakom s prekrasnim glasom. Dirnut je bio i Mario Pašalić koga je naša kamera uhvatila kako pjeva s Gabrielom. Na koncu je nakon nastupa na poklon dobio ''Hajdučku škatulu'', tri knjige o povijesti Hajduka za koji navija od djetinjstva, ali i poseban poklon kome se nije nadao – potpisani dres Marija Pašalića.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gabrijel obožava Hajduk i Marija Pašalića pa sam zamolio Marija da mu pokloni dres. Kad je čuo za koga je dres, Mario je odmah pristao jer mu se jako svidio Gabrijelov nastup, pa mu je dres za uspomenu i potpisao – otkrio nam je Gabrijelov daljnji rođak i Mariov prijatelj Zvone Bljajić. 

Najčitaniji članci