Obavijesti

Sport

Komentari 28

Majstor 'baluna' opet je dobio ovacije! Gripe klicale Kranjčaru

Majstor 'baluna' opet je dobio ovacije! Gripe klicale Kranjčaru
1

Sjajno je večeras biti ovdje, kao i svake godine. Velike pohvale Ivici Mornaru koji se trudi da nas okupi, svaka čast mu na ideji koja i dalje traje i mi ćemo dolaziti koliko god nas zdravlje služi, kaže Pletikosa...

VIDEO

Velik broj poznatih igrača i ove godine je stigao na Gripe na turnir Četiri kafića kako bi privukli što više navijača i prikupili što više humanitarne pomoći za Centar Mir u Rudinama, a u tome su i uspjeli. Na Gripe se skupilo preko četiri tisuće gledatelja.

Malonogometni spektakl na Gripama!

Malonogometni spektakl na Gripama! Već 18. godinu za redom grupa entuzijasta u Splitu organizira turnir “Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović” I ove godine na turnir su došle brojne velike zvijezde poput Nike Kranjčara, Stipe Pletikose, Ivice Mornara, Stanka Bubala.. Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Četvrtak, 26. prosinca 2019.

Pokretanje videa...

00:56

Majstor 'baluna' Niko Kranjčar opet je dizao gledatelje na noge sjajnim driblinzima i rolicama, a uspio je zabiti i jedan gol. Niko je prošle godine po prvi put nastupio na Gripama i tada su ga navijači dočekali s veliki oduševljenjem, a tako je bilo i ovaj put. Cijeni splitska publika itekako majstore poput njega. U prvom polufinalu pobjedu je odnio Tenis nakon penala, a u regularnom dijelu je bilo 3-3. Za Camel su zabili su zabili Hrvoje Vuković, Kranjčar i Tonči Kukoč, a za Tenis dva Ivan Čurjurić i jedan Ivan Lendrić....

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović, Tennis - Camel

Tenis će u finalu igrati protiv Kaurija koji je u fantastičnoj utakmici pobijedio Vanillu 6-5. Za pobjednika su zabijali Ivan Božić, Filip Bradarić, Ante Erceg, Mijo Caktaš, Stipe Bačelić Grgić i Mario Pašalić, a za Vanilu je tri komada utrpao Marko Livaja, a po jedan Leonardo Petrović i Neno Kovačević.

Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović, Tennis - Camel

- Sjajno je večeras biti ovdje, kao i svake godine. Velike pohvale Ivici Mornaru koji se trudi da nas okupi, svaka čast mu na ideji koja i dalje traje i mi ćemo dolaziti koliko god nas zdravlje služi - rekao je legendarni golman Stipe Pletikosa, a najbolji strijelac Hajduka u HNL-u,Tomislav Erceg je dodao: 

- Najvažnije je da smo tu 18 godina, bitno je da se ovo održi što duže, nebitno hoćemo li pobijediti ili nećemo - rekao je Tomislav Erceg.

Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović, Tennis - Camel

Najveće zvijezde i ove godine su Niko Kranjčar, Ivica Mornar, proslavljeni igrači Hajduka Stipe Pletikosa, Hrvoje Vejić koji igraju za Camel. Za Tennis igraju Igor Musa, Stanko Bubalo, Ivan Lendrić, Vladimir Balić... Za Vanillu igraju Marko Livaja, Marin Tomasov, Ivan Perišić, a za Kauri Mario Pašalić, Mijo Caktaš, Filip Bradarić.

Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović, Tennis - Camel

Tradicija je ovo duga 18 godina. Na početku ovog stoljeća su se okupila četiri vlasnika splitskih kafića pokušavajući jedan od drugoga dobiti priznanje čiji kafić ima najbolje goste, gdje dolaze najveće zvijezde, najveći nogometaši koji blagdane provode kući u Splitu. Turnir se održava već 18 godina, a prikupljeno je već preko milijun kuna koji su otišli u Centar Mir u Rudinama. 

Fantastično poslijepodne zaokružio dječak Gabriel Čačić koji je otpjevao pjesme Miše Kovača koji mu je idol od djetinjstva. Hrvatima se prije godinu dana predstavio u emisiji Supertalent kada je oduševio sve, a sada je napravio pravi šou na Gripama.

Iako je to u ovome trenutku najmanje važno, Tenis je u konačnici pobijedio Kauri 2-1 i osvojio ovogodišnji turnir. Zabili su Čurjurić i Tešija, a za Kauri Mario Pašalić.

Na koncu je najbolji strijelac turnira Ivan Ćurjurić, najbolji golman Davor Matijaš, a najbolji igrač Filip Bradarić, koji je kazao:

- Ovo je humanitarni turnir, najvažnije je da je kao i uvijek u Splitu bilo puno ljudi, a to što smo izgubili u finalu manje je važno. Mi smo dali sve od sebe ali Tenis je danas bio bolji i mi im možemo samo čestitati. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi