Obavijesti

Sport

Komentari 0

Marko Babić: Samo želim znati zašto ne igram!

Marko Babić: Samo želim znati zašto ne igram!
1

Hrvatski nogometaš javno se požalio na tretman u seviljskom klubu, apeliravši na trenera Paca Chaparra neka mu da više prilika...

VIDEO

Razgovor objavljen na klupskoj radijskoj postaji zapravo je bio osvrt Marka Babića na jednu izjavu u afektu, kojom je ispalo da proziva trenera Paca Chaparra jer općenito strancima daje premalo prilika za dokazivanje.
- Bila je to samo pozitivna kritika – započeo je 27-godišnji hrvatski veznjak:
- Vrlo sam sretan u ovome klubu. Kao i svaki drugi stranac, zahvaljujem se na podršci koju mi klub i navijači pružaju. Znam također da u ovoj momčadi ima puno dobrih igrača i da je teško izboriti poziciju, no radim vrlo naporno kako bih iskoristio svojih pet minuta. Jedino što želim samo je objašnjenje razloga zbog kojih ne igram. Nakon toga, Osječanin je demantirao da je neomiljen među suigračima pohvalivši jedinstvo u svlačionici.
- U našoj svlačionici vlada vrlo dobra atmosfera. Primjerice, često se okupljamo na zajedničkim tulumima. Baš smo zadnji puta pripremali roštilj u mojoj kući. Znam da je tužno vidjeti kad punom stadionu na svakoj utakmici ne pružimo ono što publika zaslužuje. Mislim da svi moramo zapeti da bismo popravili igru. Kada izgubimo, to ne može biti krivnja samo jednog pojedinca, kao što ne može biti niti zasluga kad pobjeđujemo.
- Betis je sjajna momčad. Tim više me boli što igram tako malo. Neki su imali toliko mnogo prilika, drugi pak gotovo ništa. To me smeta i mislim da nije dobro. Jednostavno, želim znati zašto igram tako malo. Pogotovo sam nesretan kad vidim da uopće nisam u kadru za utakmicu a osjećam da sam izvrsno radio na treninzima preko tjedna. Ponavljam, sve ovo govorim samo u svrhu pomoći klubu. Zato na to i treba gledati kao na pozitivnu kritiku – zaključio je hrvatski nogometaš, koji je zbog neigranja u Betisu izgubio status reprezentativca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...