Sport

Komentari 2

Marko Rog operiran je u Austriji

Marko Rog operiran je u Austriji

Rogu je rekonstruiran prednji križni ligament desnog koljena, a operacija je prošla dobro i izveo ju je poznati kirurg Christian Fink na klinici Hochrum u Innsbrucku

Hrvatski reprezentativac i član Cagliarija Marko Rog (25) u srijedu je operiran u Innsbrucku nakon teške ozljede koljena na prvenstvenoj utakmici s Romom. 

Rogu je rekonstruiran prednji križni ligament desnog koljena, a operacija je prošla dobro i izveo ju je poznati kirurg Christian Fink na klinici Hochrum u Innsbrucku, stoji na web stranici Cagliarija. 

Nakon nekoliko dana odmora, hrvatski veznjak moći će započeti rehabilitaciju, a vrijeme oporavka za puni nastavak natjecateljskih aktivnosti procjenjuje se za oko šest mjeseci, pa je upitan i njegov nastup na Europskom prvenstvu idućeg ljeta. 

"Glavni junak mnogih bitaka i kao pravi ratnik pobijedit će i u ovom izazovu i vratit će se jači nego prije", stoji u poruci kluba.

Juventus v Cagliari - Serie A - Allianz Stadium

Rog se ozlijedio već u 15. minuti utakmice koju je Roma dobila sa 3-2. 

Hrvatski veznjak je u Cagliari stigao u srpnju 2019. na posudbu iz Napolija, a iduće sezone klub je otkupio njegov ugovor.Ove sezone nastupio je u svih 14 ligaških utakmica Cagliarija upisavši 1168 minutu.

Najčitaniji članci