Obavijesti

Sport

Komentari 69

Vlatko nije ni došao, Srebrić se ponašao kao da je sve u redu

Vlatko nije ni došao, Srebrić se ponašao kao da je sve u redu
4

Nakon puno okolišanja tajnik Zorislav Srebrić rekao je par rečenica i pravio se pritom kao da ih Jovanović nije pozvao na ostavke. Vlatko nije ni došao u Rusanovu

VIDEO

Vlatko Marković bio je tužan i razočaran nakon sastanka s ministrom Željkom Jovanovićem. Kaže da je očekivao razgovor o problemima, a ministar je sastanak počeo i završio porukom da vrh HNS-a mora otići, ispričao je izvor iz nogometnog saveza. 

Iako se očekivao njegov dolazak na press konferenciju, predsjednik HNS-a nije se pojavio. Nakon puno okolišanja tajnik Zorislav Srebrić rekao je par rečenica i pritom se pravio kao da ih Jovanović nije pozvao na ostavke.

- Govorili smo o posebnom akcijskom programu kojeg zahtjeva UEFA. To je borba protiv korupcije, nelegalnog klađenja i rasizma. Konstatirali smo da je sastanak prošao u očekivanim granicama. Dali smo pregled aktivnosti i predočili pismeno program aktivnosti. Govorili smo u uspjesima saveza, ali i o problematici naše organizacije. Naglasili smo problematiku financiranja klubova. Ako imaš više klubova i više je problema. Imamo 1600 klubova. Predočili smo i našu publikaciju o aktivnostima u prošloj godini gdje su obilježene sve moguće aktivnosti HNS-a koje obuhvaćaju ono što je realizirao u tijeku jedne godine - rekao je Srebrić i dodao:

Suzdržat ću se od komentiranja izjave ministra da ne stoji iza HNS-a. Istina je da nam je rekao da se očekuju naše ostavke, no na neki način se na skupštini 21. prosinca prošle godine o povjerenju Izvršnog odboru praktički i glasovalo. 40 skupštinara nas je podržalo, a njih 11 je napustilo dvoranu. Mi u HNS-u ne vidimo razlog da se sada sazove izvanredna skupština!

'Hodat ću bez štaka'

Na pitanje kako se osjeća zbog oštrih tonova ministra, došao je filozofski Srebrićev odgovor koji hoda s jednom štakom zbog nedavne operacije kuka.

- Kao što vidite, sada hodam na jednoj štaci, a od drugog tjedna mogao bi hodati bez štaka. Situacijska opstojnost iziskuje da se akomodiraš realnim uvjetima sredine u kojoj djeluješ.

Nastavak prvenstva nije upitan

"Liga će se igrati s onoliko klubova koliko bude moglo. Bilo bi dobro da država pomogne. Surađujemo s državnim institucijama da se eliminiraju negativne pojave u nogometu."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti