Obavijesti

Sport

Komentari 9

Lovren uživa na plaži u Katru u društvu Pletikose i Olića

Lovren uživa na plaži u Katru u društvu Pletikose i Olića

Danas se nastavlja borba za četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru. Prvi susret prema rasporedu igraju Maroko i Španjolska od 16 sati, a iza njih slijedi dvoboj Portugala i Švicarske u 20 sati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
ETO'O O SUKOBU S NAVIJAČEM

Eto'o se ispričao zbog sukoba s alžirskim navijačem

Samuel Eto'o, bivši kamerunski napadač i sadašnji predsjednik nogometnog saveza te zemlje, ispričao se zbog tučnjave s alžirskim youtuberom nakon pobjede Brazila nad Južnom Korejom u ponedjeljak.

"Nakon utakmice Brazil - Južna Koreja imao sam nasilnu svađu s osobom koja je vjerojatno navijač Alžira. Ispričavam se javnosti zbog toga što sam izgubio živce i reagirao na način koji je odgovara mojoj osobnosti. Od utakmice Alžir-Kamerun u Blidi 29. ožujka ja sam meta uvreda i optužbi za varanje bez ikakvih dokaza. Tijekom ovog Svjetskog prvenstva kamerunski napadači maltretirani su od alžirskih iz istog razloga. Poraz Alžira bio je okrutan, ali u potpunosti u skladu s pravilima i moralnim načelima našeg sporta. Stoga pozivam alžirske vlasti i tamošnji nogometni savez da preuzmu odgovornost i prekinu ovu nezdravu klimu prije no što se dogodi neki ozbiljniji ili tragični incident", objavio je Eto'o.

LOVREN NA PLAŽI

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na društvenim mrežama objavio je fotografiju s plaže u društvu Ivice Olića i Stipe Pletikose. 

"Jutarnja analiza na suncu", napisao je Lovren. 

24sata
JAPANSKI IZBORNIK

Japanski izbornik Hajime Moriyasu ostaje na toj dužnosti i nakon poraza u osmini finala SP-a od Hrvatske, pišu u utorak japanski mediji. 

Navodno će 54-godišnji Moriyasu produžiti suradnju s Japanskim nogometnim savezom najmanje do 2024. godine.

Vodstvo Japanskog nogometnog saveza zadovoljno je nastupima reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru, iako je Japance eliminirala Hrvatska u osmini finala i to poslije izvođenja jedanaesteraca.

U skupini E Japan je pobijedio bivšeg svjetskog prvaka Njemačku i Španjolsku sa po 2-1, ali je izgubio od Kostarike 0-1. Japanci su osvojili prvo mjesto u skupini E, no sinoć ih je Hrvatska, koja brani naslov doprvaka u Katru, pobijedila tek nakon jedanaesteraca.

Moriyasu je 2018. preuzeo reprezentaciju Japana, a 2019. je s njom bio azijski doprvak.

RAZMIJENIO DRES S MESSIJEM

Australski veznjak Cameron Devlin nije odigrao ni minute na Svjetskom prvenstvu, ali je napustio Katar s jednom od najvećih nagrada nakon što je razmijenio dresove s Argentincem Lionelom Messijem nakon njihove utakmice osmine finala.

Devlin, koji igra za škotski Hearts, skočio je brzo s klupe za pričuve nakon što su Socceroosi poraženi 1-2, a argentinski talisman Messi postigao je gol u svojoj 1000. utakmici.

"Otišao sam na teren i prvo tješio sve dečke, a zatim se rukovao s Messijem", rekao je Devlin novinarima u zračnoj luci u Sydneyju nakon što se vratio iz Katara."Nitko nije ništa rekao pa sam samo okušao sreću, a on je rekao, 'Vidimo se unutra', i to se dogodilo."

Video koji je podijeljen na internetu prikazuje Messija bez majice kako daje svoj dres Devlinu. 
"Želio sam da netko od drugih igrača prvi dobije priliku, ali nitko je nije iskoristio, pa sam pomislio zašto ne?" rekao je 24-godišnji Devlin.

"Ne znam hoće li moj dres biti na njegovom zidu kod kuće ili možda još uvijek na tlu u onoj svlačionici, ali nisam nervozan.  Bio sam iznenađen da je uopće uzeo moj dres.

24sata
GLOBANOVA STATISTIKA

Hrvatska je protiv Japana imala 60 posto šansi za pobjedu, na kraju smo i sedmi put od osam zadnjih utakmica nokaut faze na velikim natjecanjima otišli u produžetke. Drama nam je očigledno zapisana, rekao je Globan. 

Više pročitajte OVDJE.

Komentari 9