Sport

Komentari 1

Marouane, pomozi: Standard zove Fellainija da uloži u klub

Marouane, pomozi: Standard zove Fellainija da uloži u klub

Fellaini, koji je počeo karijeru u Standard Liegeu prije nego je prešao u Premier League, a onda i u Kinu, zamoljen je da slijedi primjer bivšeg suigrača iz belgijskog kluba Axela Witsela

Belgijski prvoligaš Standard Liege zatražio je pomoć od svog bivšeg igrača i belgijskog reprezentativca Marouanea Fellainija da uloži u klub i tako pomogne u njegovom preživljavanju s obzirom da je suočen s ispadanjem u drugu ligu, pišu u srijedu lokalni mediji.

Fellaini, koji je počeo karijeru u Standard Liegeu prije nego je prešao u Premier League, a onda i u Kinu, zamoljen je da slijedi primjer bivšeg suigrača iz belgijskog kluba Axela Witsela koji je u skupini ulagača koji pokušavaju kupiti klupski stadion i onda ga iznajmljivati.

Prema pisanju medija Witsel je uložio 1,5 milijuna eura u projekt.

Standardu je licenca kao profesionalnom klubu odbijena 8.travnja nakon što je Belgijski nogometni savez otkrio da nije isplatio igračima premije. 

Standard, koji je nastup u skupini Europske lige ove sezone završio na trećem mjestu iza Arsenala i Eintrachta iz Frankfurta, žalio se na odluku i klub tvrdi da će uspjeti dokazati svoju financijsku sposobnost na saslušanju 5. svibnja. (dk)

Najčitaniji članci