Obavijesti

Sport

Komentari 3

Martić: Tko će igrati uz Čilića odlučit ću neposredno prije roka

Martić: Tko će igrati uz Čilića odlučit ću neposredno prije roka

Sve se dobro razvija. Dobro treniramo i danas smo prvi put prešli u dvoranu u kojoj će se susreti Davis Cupa i igrati. Momci su dobro raspoloženi, svi su zdravi i čekamo početak natjecanja, rekao je Martić

VIDEO

Izbornik hrvatske muške teniske reprezentacije Vedran Martić zadovoljan je tijekom priprema za nastup na završnici ovogodišnjeg izdanja Davis Cupa, odnosno dvoboja protiv Australije u četvrtak, odnosno Mađarske u nedjelju u Torinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski teniski parovi

Pokretanje videa...

Hrvatski teniski parovi VIDEO

- Sve se dobro razvija. Dobro treniramo i danas smo prvi put prešli u dvoranu u kojoj će se susreti Davis Cupa i igrati. Momci su dobro raspoloženi, svi su zdravi i čekamo početak natjecanja - rekao je Martić kojem će ovo biti drugo vođenje reprezentacije, ali prvo na završnom turniru jer je do sada samo u ožujku prošle godine bio je izbornik u susretu protiv Indije u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sadašnji sustav igranja u Davis Cupu donosi dva pojedinačna meča na dva osvojena seta i jedan meč parova. Hrvatska je stoga u prilično komfornoj situaciji jer u sastavu ima prvi par svijeta Nikolu Mektića i Matu Pavića.

- Sigurno je dobro imati u momčadi Matu Pavića i Nikolu Mektića. Svaki izbornik bi poželio imati takav par u svom sastavu. Vodeći su par svijeta, osvojili su Olimpijske igre, Wimbledon i još mnogo turnira, tako da je sigurno da sam zadovoljan što su u timu - dodao je Martić.

Rok za konačnu prijavu sastava za susret Hrvatske i Australije je u srijedu u 11 sati. Treninzi u Torinu odlučit će tko će uz Marina Čilića igrati u pojedinačnim mečevima.

ATP 250 - VTB Kremlin Cup

- Treniramo i pripremamo se, ali nam je ostalo još vremena. Odluku o tome tko će igrati ću donijeti neposredno prije roka - izjavio je Martić koji je rekao ponešto i o prvom suparniku Australiji.

- Australija je jako dobra momčad i prilično ujednačena. Izbornik Lleyton Hewitt ima velik broj igrača na raspolaganju i vidjet ćemo koga će staviti u pojedinačnim mečevima. Vjerujem da je Alex de Minaur siguran izbor, a za drugu ploču glavni kandidati su John Millman i Aleksej Popyrin. U paru su također jako dobri, imaju Johna Peersa, a sad im je stigao i ljevoruki Alex Bolt. Momčad je dosta dobra i izjednačena, pa naši momci moraju odigrati svoj najbolji tenis. Nadam se da ćemo ih uspjeti pobijediti - zaključio je Martić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener