Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kakva drama! Nakon trosatnog maratona Martić u polufinalu

Kakva drama! Nakon trosatnog maratona Martić u polufinalu
1

U polufinalu Martić nakon pobjede protiv Mladenović čeka bolja iz dvoboja dviju ruskih tenisačica, 22-godišnje Veronike Kudermetove (WTA - 76.) i 24-godišnje Margarite Gasparjan (WTA - 72.)

VIDEO

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 40.) probila se u polufinale WTA turnira u Istanbulu, gdje je nakon tri sata i 17 minuta velike borbe svladala Francuskinju Kristinu Mladenović (WTA - 66.) sa 7-6 (4), 4-6, 7-6 (2). 

Martić je u prvom setu propustila prednost od 5-2, ali je ipak osvojila prvu dionicu meča u 'tie-breaku'. Naša je tenisačica imala 'break' prednosti i u drugom setu, ali je kod vodstva 4-3 izgubila tri gema zaredom, pritom dvaput propuštala gemove na početnom udarcu.

U odlučujućem setu Martić je povela sa 3-0, da bi se Mladenović vratila do 3-3. Još dvaput, kod 4-3 i 5-4, Martić je imala prednost 'breaka', ali ju nije uspjela kapitalizirati. Kad je servirala za odlazak u odlučujući 'tie-break' 28-godišnja Dućanka ipak nije popustila. U odlučujućem gemu je povela sa 6-2 i dočekala pobjedu nakon tri sata i 17 minuta, kad je Mladenović promašila bekend na prvu meč-loptu.

U polufinalu Martić čeka bolja iz dvoboja dviju ruskih tenisačica, 22-godišnje Veronike Kudermetove (WTA - 76.) i 24-godišnje Margarite Gasparjan (WTA - 72.).

Za Petru Martić to je drugo uzastopno polufinale, nakon što je među četiri najbolje bila i u američkom Charlestonu, gdje ju je zaustavila Dankinja Caroline Wozniacki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini