Obavijesti

Sport

Komentari 41

Materazzi otkrio što je rekao Zidaneu: Nisam opsovao majku

Materazzi otkrio što je rekao Zidaneu: Nisam opsovao majku
4

To što sam mu rekao odnosilo se na njegovu sestru, ne na njegovu majku. Moja majka je umrla kad sam bio tinejdžer, kada mi je bilo samo 15. Nikad ne bih pao tako nisko i uvrijedio mu majku, kaže Materazzi

VIDEO

Marco Materazzi dobio je 'batina' od Zinedinea Zidanea na Svjetskom prvenstvu 2006. godine nakon što mu je Talijan navodno opsovao majku. Scena kako Zidane glavom udara Materazzija ostat će zauvijek zapamćena u nogometnoj povijesti.

No 10 godina kasnije, Materrazi je za L'Equipe otkrio kako mu je "opsovao sestru, a ne majku" što je detaljno objasnio u novoj autobiografiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odlučio sam napisati knjigu o tome jer su me svi ispitivali što sam rekao Zidaneu da je toliko poludio. To što sam rekao je bilo veoma glupo, ali moje riječi ne opravdavaju takvu reakciju. U bilo kojem kvartu u Rimu, Napulju, Torinu, Milanu ili Parizu čuješ puno gore stvari - rekao je Materazzi.

Italija je tada, nakon regularnih 1-1 u Berlinu, pobijedila Francusku 5-3 poslije penala, a dok su mnogi u to vrijeme špekulirali što mu je rekao, Materazzi danas kaže:

- To što sam mu rekao odnosilo se na njegovu sestru, ne na njegovu majku, kao što sam pročitao u nekim medijima. Moja majka je umrla kad sam bio tinejdžer, kada mi je bilo samo 15. Nikad ne bih pao tako nisko i uvrijedio mu majku. Nikada u potpunosti nisam shvatio zašto je taj incident dosegao toliku razinu ozloglašenosti. Moji golovi su jedina stvar čega se želim sjećati od tog dana. Ponekad me, u Italiji, obožavatelji zaustave na ulici i kažu: "Marco, dobro si napravio kad si ga udario glavom". Eto, koliko je to sve poprimilo krive konotacije.

Inače, Materazzi se danas bavim trenerskim poslom, a jedini angažman imao je u indijskom Chennaiyin FC-u.

Pietrasanta, la statua della tes
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...