Obavijesti

Sport

Komentari 29

Materazzi u svom stilu: Izašao je bijeli dim, imamo Messija!

Materazzi u svom stilu: Izašao je bijeli dim, imamo Messija!
3

Gdje smo stvorili ovakvog vanzemaljca? On nije čovjek - Messi! I nakon posljednjeg zvižduka izašao je bijeli dim. Imamo Messija!, kaže Matrix u maniri konklave Crkve

VIDEO

Nisu samo navijači Barcelone sinoć slavili veliku pobjedu nad Milanom i prolazak u četvrtfinale Lige prvaka, već je oduševljen bio bivši talijanski reprezentativac Marco Materazzi. Matrix je prije svega bio sretan zbog sjajnog nastupa Lea Messija, koji je s nova dva gola postao drugi najbolji strijelac u povijesti LP-a, ali, dakako, kao bivšem igraču Intera, bilo mu je drago što je ispao gradski rival.

Na svom Twitter profilu Materazzi je u svojem stilu napisao:

"Gdje smo stvorili ovakvog vanzemaljca? On nije čovjek - Messi! I nakon posljednjeg zvižduka izašao je bijeli dim. Imamo Messija!"

Materazzi je, dakako, aludirao na konklavu u Katoličkoj crkvi, u kojoj se s nestrpljenjem čeka izbor novog pape. (Imamo papu, op.a.)

No, nisu svi komentari na Twitteru bili pozitivni na račun Messija, kojemu mnogi zamjeraju što nije htio razmjeniti dres sa Shaarawyjem nakon utakmice.

Messi: Sve je bilo savršeno

Messi je sam zabio dva gola, a preostale su dodali David Villa i Jordi Alba za pobjedu.

- Stvarno nam je trebala noć poput ove, ne samo kako bismo prošli dalje, nego i kako bismo izbrisali loš dojam iz Milana. Sve je bilo savršeno. Od pete minute kada smo postigli važan prvi gol, bili smo za petama Milanu - kazao je Messi za službenu web-stranicu Europske nogometne federacije (UEFA).

- Željeli smo rani pogodak, ne samo kako bismo smanjili zaostatak, već i kako bismo navijačima dali vjeru da je preokret moguć. Lopta je brzinom munje došla do mene, a ja sam je srećom uspio smjestiti u mrežu.

Barcelona je poslije poraza u Milanu i dvije izgubljene utakmice protiv Real Madrida bila na meti kritika, mnogi su vjerovali da je njezina igra pročitana.

- Možda smo u nekoliko posljednjih utakmica malo pali u formi. Međutim, znali smo da za prolaz u četvrtfinale  moramo opet biti oni stari. Predvidjeli smo kakva će nam igra biti potrebna za pobjedu i znali smo kako je proizvesti. Na koncu je to bila Barҫa kakvu i mi i naši navijači želimo gledati u svakoj utakmici. Bila je to igra kakvu proizvodimo već godinama - zaključio je Messi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba