Sport

Komentari 18

Mateša: Neki bi bili sretni da se Sportska TV ugasi ili proda...

Mateša: Neki bi bili sretni da se Sportska TV ugasi ili proda...

Novi program za sljedeće četiri godine neću otkrivati jer oni koji su ga predali valjda su ga dobro i procijenili, kaže Josip Čop, koji je izabran za glavnog tajnika HOO-a

Josip Čop novi je glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora. Velika većina članova Vijeća glasovala je upravo za njega. Čak 13 od mogućih 17 glasova dobio je stari tajnik, otkrio je Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a na konferenciji za medije nakon glasovanja. 

Protukandidat Tomislav Paškvalin nije se niti pojavio u ponedjeljak na Trgu sportova. 

- Ništa nisam nikome govorio kako će glasovati. Rezultati su iza nas i članovi Vijeća taj su program prepoznali - dodao je Mateša i zaključio:

- Neki žele ratovati preko Sportske televizije, jedinog nacionalnog sportskog programa i oni bi bili sretni da se taj program ili ugasi ili da ga se proda.

Potom se javnosti obratio Josip Čop, koji je izabran za novi četverogodišnji mandat.

- Novi program za sljedeće četiri godine neću otkrivati jer oni koji su ga predali valjda su ga dobro i procijenili - rekao je Čop.

- Bio sam nogometni reprezentativac u konkurenciji od 26 milijuna ljudi u bivšoj državi, završio sam Ekonomski fakultet, i ako to nisu dobre kvalifikacije, onda bih volio pregledati druge biografije - zaključio je Čop.

Najčitaniji članci