Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Mateša: Neki bi bili sretni da se Sportska TV ugasi ili proda...

Novi program za sljedeće četiri godine neću otkrivati jer oni koji su ga predali valjda su ga dobro i procijenili, kaže Josip Čop, koji je izabran za glavnog tajnika HOO-a

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18 komentara

Josip Čop novi je glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora. Velika većina članova Vijeća glasovala je upravo za njega. Čak 13 od mogućih 17 glasova dobio je stari tajnik, otkrio je Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a na konferenciji za medije nakon glasovanja. 

Protukandidat Tomislav Paškvalin nije se niti pojavio u ponedjeljak na Trgu sportova. 

- Ništa nisam nikome govorio kako će glasovati. Rezultati su iza nas i članovi Vijeća taj su program prepoznali - dodao je Mateša i zaključio:

- Neki žele ratovati preko Sportske televizije, jedinog nacionalnog sportskog programa i oni bi bili sretni da se taj program ili ugasi ili da ga se proda.

Potom se javnosti obratio Josip Čop, koji je izabran za novi četverogodišnji mandat.

- Novi program za sljedeće četiri godine neću otkrivati jer oni koji su ga predali valjda su ga dobro i procijenili - rekao je Čop.

- Bio sam nogometni reprezentativac u konkurenciji od 26 milijuna ljudi u bivšoj državi, završio sam Ekonomski fakultet, i ako to nisu dobre kvalifikacije, onda bih volio pregledati druge biografije - zaključio je Čop.

Naši partneri pišu
Message