Sport

Komentari 21

Mayweather završio na 'crnoj listi' jer je preprodao Bugattija?

Mayweather završio na 'crnoj listi' jer je preprodao Bugattija?

Nope, odgovorio je osnivač tvrtke Rimac automobili i glavni izvršni direktor proizvođača automobila Bugatti Rimac kojeg su pitali su je li istina da je Mayweatheru doživotno zabranjena kupovina Bugattija

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je umirovljeni američki boksač Floyd Mayweather Jr. (44) završio na 'crnoj listi' Bugattija jer je jedan njihov model prodao za puno veću cijenu od one koju je platio, oglasio se i Mate Rimac

Naime, jedan od najbogatijih boksača svijeta na popisu je Bugattijevih VIP klijenata, a otkrili su da je preprodao automobil zbog čega su mu navodno doživotno zabranili kupovati Bugattijeve automobile. 

Na Facebooku su Rimca upitali je li to istina, a on mi je kratko i jasno odogovorio: 

"Nope". 

Podsjetimo, Mate Rimac, osnivač tvrtke Rimac Automobili i glavni izvršni direktor proizvođača automobila prošle je godine postao većinski vlasnik čuvenog Bugattija s kojim su stvorili automobilsku i tehnološku kompaniju Bugatti Rimac d.o.o. 

Krajem kolovoza predstavio je prvi novi automobil koji je Bugatti Rimac dizajnirao pod njegovim vodstvom. Radi se o modelu Bugatti W16 Mistral, a ime je dobio po vjetru koji puše na jugu Francuske. Ima motor od 1600 konjskih snaga te je ovo posljednji čisti benzinac za Bugatti dok će sljedeći modeli biti hibridi. 

Najčitaniji članci