Mbappe: Došlo je novo vrijeme, era Ronalda i Messija je gotova | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 78

Mbappe: Došlo je novo vrijeme, era Ronalda i Messija je gotova

Mbappe: Došlo je novo vrijeme, era Ronalda i Messija je gotova
7

Nedjelja, 16 sati, Argentina vs Francuska, Lionel Messi vs Kylian Mbappe. Kralj protiv prijestolonasljednika. I bitka dva suigrača iz Paris SG-a za svjetski nogometni poredak

VIDEO

Cristiana Ronalda riješio se još u grupnoj fazi, kad je CR7 završio na klupi Portugala. Luku Modrića je, nažalost, sam eliminirao. Jer da je Hrvatska ušla u finale, Luka bi opet bio kandidat za Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva.

Diega Maradonu definitivno će i nedvojbeno preteći ako u nedjelju podigne pehar. Jedini koji mu nedostaje da svima dokaže da je najveći argentinski nogometaš svih vremena.

Pokretanje videa...

Messijev 70-metarski mural oslikan u rodnom Rosariu nogometnog velikana VIDEO

Ostala je još jedna velika bitka koju Leo Messi mora dobiti. Ona protiv mlade, nadiruće zvijezde Kyliana Mbappea. Prije četiri godine sučelili su se već u osmini finala i Francuzi su se poigrali s 'gaučima'. Ovaj put sve djeluje malo drugačije.

Nedjelja, 16 sati, Argentina vs Francuska, Lionel Messi vs Kylian Mbappe. Kralj protiv prijestolonasljednika. I bitka dva suigrača iz Paris SG-a.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia

Posljednja je to šansa da Messi (35) osvoji svjetski naslov, dok ga je Mbappe (23) ugrabio već kao tinejdžer prije četiri godine u Rusiji. Tada je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača SP-a, Modrić je dobio Zlatnu loptu, a Messi otišao kući rano, uz premišljanja hoće li se uopće odvažiti u još jedan pokušaj.

- Ja ću osvojiti Ballon d'Or - najavio je Mbappe u intervjuu za New York Times u rujnu i dodao:

UEFA Nations League - Group A - Denmark v France

- Uvijek kažem da sanjam o svačemu, nemam granica. Naravno da stiže nova generacija, a Ronaldo i Messi prestat će igrati.

A Messi je o klupskom suigraču rekao:

- Kylian je drugačiji igrač, zvijer, jak jedan na jednoga, traži prostor, vrlo je brz, puno zabija. Kompletan je igrač i dokazuje to godinama i nastavit će dokazivati i u dolazećim godinama - rekao je Messi o svom klupskom suigraču.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia

Je li to vrijeme došlo? Taj trenutak u kojem će i službeno i simbolično Mbappe sjesti na tron i označiti kraj ere Ronalda i Messija? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 78

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner