Obavijesti

Sport

Komentari 30

Mbappe rekorder, Cavani bolji od Ibrahimovića, ozljeda Pogbe

Mbappe rekorder, Cavani bolji od Ibrahimovića, ozljeda Pogbe
1

Bayern je s igračem više od 11. minute utrpao tri gola Anderlecht, a jednako uvjerljiv bio je Manchester United protiv Basela

VIDEO

Skupina A

Manchester United - Basel 3:0

Manchester United potpuno je nadigrao Basel i u Ligu prvaka vratio se pobjedom 3:0. No, neće po dobrome ovu utakmicu pamtiti Paul Pogba koji je zbog ozljede bedrenog mišića morao biti zamijenjen u 19. minuti. A upravo je čovjek koji ga je zamijenio Marouane Fellaini u 35. minuti glavom donio vodstvo vragovima nakon ubacivanja Younga. 

Pobjedu Uniteda potvrdio je još jedan gol glavom, ovog puta Lukaku je pogodio nakon ubacivanja Blinda u 53. minuti. Konačni rezultat postavio je Rashford u 84. minuti kada je s desetak metara zakucao loptu u mrežu.

Benfica - CSKA 1:2

Benfica je kod kuće izgubila od CSKA 2:1, iako su domaćini poveli u 50. minuti preko Seferovića, no Vitinho u 63. iz penala te Zamaletdinov u 71. minuti iz odbijanca donose pobjedu moskovskoj momčadi.

Skupina B

Bayern - Anderlecht 3:0

Bayern je lakoćom s 3:0 dobio Anderlecht iako je već od 11. miunte imao igrača više kada je Kums kao zadnji čovjek srušio Lewandowskog u šesnaestercu. Poljak je sam preuzeo odgovornost i zabio za 1:0.

Redali su se napadi Bavaraca, no rezultat se nije mijenjao sve do 65. minuti kada je Kimich ubacio s desne strane, a Alcantara u sredini nečuvan pogodio za 2:0. U 90. minuti konačnih 3:0 postavio je Kimich.

Celtic - PSG 0:5

PSG je sigurno krenuo u Ligu prvaka pobjedom kod Celtica 5:0. Tri boda osigurali su već u prvih 45 minuta. Poveli su u 19. minuti kada je Neymar pobjegao obrani i onda lijepo zabio za 1:0. Vodstvo je udvostručio Kylian Mbappe u 34. minuti. Drugi mu je to gol u drugom nastupu za Parižane, a ujedno je postao prvi tinejdžer koji je zabio za dva kluba u Ligi prvaka.

U 40. minuti Jozo Šimunović skrivio je jedanaesterac koji je sigurno realizirao EdinsonCavani. Urugvajac je tako stigao do 21. gola u Ligi prvaka te je postao najbolji strijelac Parižana u povijesti natjecanja, s vrha skinuvši Zlatana Ibrahimovića. U samoj završnici PSG je zabio još dva gola. Do četvrtog gola stigli su nakon nespretne reakcije Lustiga pred vlastitim golom u 83. minuti, a samo dvije minute kasnije sjajno je glavom pogodio Cavani iskosa s desne strane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...