Obavijesti

Sport

Komentari 27

McGregor: Bit ćeš u nesvijesti! Pa ovo čak nije ni prava borba

McGregor: Bit ćeš u nesvijesti! Pa ovo čak nije ni prava borba
8

LAJAVI IRAC Dok je Conor Mcgregor skakao kao pjetlić, Floyd Mayweather sve je uglavnom pratio hladan, kamena lica. Borba je na rasporedu 26. kolovoza u Las Vegasu

VIDEO

Los Angeles, Toronto, New York, London.

Conor McGregor i Floyd Mayweather trude se uvjeriti svijet da će njihova borba biti najveća u povijesti, a prva stranica PR turneje bio je kultni Staples Center.

- Pogledajte dobro ovog čovjeka, 26. kolovoza bit će bez svijesti. Premali je, past će unutar četiri runde. Ovo čak nije ni prava borba, ovo je poluborba jer imati set pravila. Da je ovo prava borba, ne bi potrajala ni rundu - rekao je McGregor (27).

Na pozornicu je stigao u odijelu koje se izdaleka činilo kao da ima linije. No to su bila sitno ispisana slova koja tvore psovku 'fuck you', u što je Mayweather morao gledati cijelo vrijeme.

- Samo mi dajte štitnik za usta i spreman sam. Floyd kaže da je pristao na borbu zbog navijača. Ali svi znaju da nije, ostao je dužan poreznoj pa mora to riješiti - dodao je Irac, jedini simultani UFC prvak u dvije kategorije.

- Ono što sam izvadio na pozornici bio je ček od borbe s Pasquiaom. Nisam ga još unovčio, a radi se o 100 milijuna dolara. Imam odvjetnika koji mi rješava porez, on se brine o tome. I dalje imam tri privatna aviona, kuće i bogatstvo. Ja želim dio slave, ne novac - rekao je Mayweather nakon sučeljavanja.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Conor ima šansu, kaže Mayweather

Mayweather je gotovo cijelo sučeljavanje bio miran, kamenog lica. Nije odgovarao na Irčev 'trash-talk'. Čak je pokušao uvjeriti javnost, a kako se približava datum borbe, to radi sve češće, da McGregor ima šanse protiv njega u boksačkom ringu. 

- Kad dva ratnika krenu jedan na drugoga, sve je moguće. Conor ima šansu, naravno. To je boks, on je u 20-ima, ja sam u 40-ima. On  je aktivan, ja nisam - rekao je Mayweather, boksački šampion koji nikad nije izgubio borbu, a posljednju je imao protiv Andrea Berta 2015. godine.

- Nisam isti borac kao što sam bio prije 20, 10 godina... Ali imam taj fajterski mentalitet. Pripreme za borbu su naporne, moje tijelo to više ne može podnijeti. Ovo će biti sigurno moja zadnja borba - rekao je Amerikanac.

Mayweather kaže da Conor ima šansu. Istina, ima je i Dinamo protiv Reala. I Rijeka ima šansu osvojiti Ligu prvaka, Usain Bolt ima šansu osvojiti US Open, a Rudeš ima šansu dovesti Ivana Perišića. Otprilike takve šanse ima McGregor protiv jednog od najvećih boksača svih vremena, neporaženog šampiona koji živi boks i koji bi, ako krene ozbiljno, mogao riješiti sve u prve dvije runde.

United States Boxing - Staples Center Los Angeles United States Boxing - Staples Center Los Angeles Boxing: Mayweather vs McGregor-World Tour United States Boxing - Staples Center Los Angeles
United States Boxing - Staples Center Los Angeles
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve