Obavijesti

Sport

Komentari 76

McGregor: Ma, bilo bi mi draže da me nokautirao kao čovjeka

McGregor: Ma, bilo bi mi draže da  me nokautirao kao čovjeka
16

Mislio sam da ga imam u prvim rundama. Možda je sudac malo prerano zaustavio borbu. Žao mi je da nisam pao kako treba, rekao je McGregor nakon poraza od Mayweathera u Las Vegasu

VIDEO

Prilično dobro sam krenuo, zar ne? No on se brzo prilagodio. Iskreno, nije on nešto posebno jak, a ni brz, ali je nevjerojatno kompaktan, rekao je Conor McGregor nakon što je izgubio tehničkim nokautom u 10. rundi od Floyda Mayweathera.

- Natjerao me na svoj stil, to je iskustvo tih 49 borbi koje je imao prije - dodao je Irac.

Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor

Irac je oduševio sve u prve tri runde, došao je boksati sa šampionom, ali nije odustao ni kad ga je Mayweather žestoko izudarao.

- Možda je sudac malo prerano zaustavio borbu. Bilo bi mi draže da me nokautirao kao čovjeka, nego ovaj prekid. Trebao me pustiti, pa samo sam bio malo umoran - dodao je McGregor, koji je imao podršku tisuće Iraca u dvorani.

Ne znam je li mi ovo zadnji boksački meč

- Nisam osjećao pritisak, pa 'zadavio' me čovjek u live prijenosu u MMA-u pa sam se vratio. Zato mi je žao da nisam pao kako treba. Mislio sam da ga imam u prvim rundama, ali onda sam se umorio. 

- Da, ovo je bila moja prva borba u profesionalnom boksu, je li zadnja? Ne znam, vidjet ćemo. Nitko još nije ovako riskirao kao ja, no primit ću poraz kao borac, samo još jedan dan na poslu za mene - rekao je McGregor

I zaslužio je plaću. Dobro, 75 milijuna dolara za dan na poslu, mogli bismo i o tome, ali nećemo. Čovjek je prešao iz drugog sporta i barem tri runde bio ravnopravan s jednim od najvećih boksača ikad. 

Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor

Šef UFC-a: Conor je ljut na sebe, misli da je mogao pobijediti

Ne samo to, šef UFC-a tvrdi da je Conor ljut na sebe kao pas.

- Bio je fantastičan, pogodio ga je dosta puta i dobro se držao protiv vjerojatno najboljeg boksača svih vremena. Ali reći ću vam nešto, on uopće nije ponosan na to kako se borio, užasno je ljut na sebe. Smatra da je mogao pobijediti, mislim da je na početku bio blizu - rekao je Dana White.

- Vraća li se sad obvezama u UFC-u? Ne znam, vidjet ćemo - dodao je White.

Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor
Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani