Obavijesti

Sport

Komentari 5

Medveščak domaćin u EBEL-u u Sisku: 'Sve će biti spremno'

Medveščak domaćin u EBEL-u u Sisku: 'Sve će biti spremno'
1

Zagrebačka Ledena dvorana zbog rekonstrukcije će biti zatvorena do sredine listopada te će hokejaši Medveščaka na startu nove EBEL sezone biti domaćin u Sisku

VIDEO

Za Sisak, koji je proglašen europskim gradom sporta za 2019. godinu, gostovanje KHL Medveščaka, koji će u tom gradu kao domaćin odigrati prve tri utakmice u EBEL sezoni, veliki je sportski događaj.

Kako je u utorak najavljeno na konferenciji za medije, nakon izgradnje nove Ledene dvorane Zibel, to će biti nova stepenica u razvoju sportova na ledu u Sisku.

Dopredsjednik i direktor hokejaških operacija Medveščaka Markoantonio Belinić rekao je kako će se zbog rekonstrukcije zagrebačke Ledene dvorane vrhunski hokej vratiti u Sisak. Izrazio je zadovoljstvo novom sisačkom dvoranom i pripremama za prvenstvene utakmice, koje teku vrlo dobro.

- Upravo se priprema led i postavlja banda te obavljaju drugi prepremni radovi, pa će dvorana biti još bolja - rekao je Belinić i zahvalio Gradu Sisku te najavio nastavak suradnje kluba i grada.

Nažalost, dvorana raspolaže sa samo 2000 sjedećih mjesta pa će za prodaju preostati oko 1000 jer je polovica mjesta rezervirana za pretplatnike.

Medveščak će u Sisku ugostiti Dornbirn Bulldogs 22. rujna, dan poslije će biti domaćin Vienna Capitalsima, a 30. rujna stižu Graz 99ers. Za navijače iz Zagreba organiziran je prijevoz vlakom s polaskom iz Zagreba u 15.09 sati te povratkom u 21.20 sati. Za navijače s ulaznicama sisački prijevoznik Auto prijevoz organizirao i autobusni prijevoz do Ledene dvorane i natrag do željezničkog kolodvora.

Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček izrazila je uvjerenje kako će se Sisak pokazati kao dobar domaćin i na dostojan način nastavio tradiciju kvalitetnog hokeja u Sisku. Također je napomenula kako grad očekuje još sličnih velikih priredaba na ledu.

Konferenciji za novinare bio je nazočan i Medveščakov prvotimac Ivan Janković koji je napomenuo kako je pedesetak puta igrao na starom, otvorenom klizalištu u Sisku. Rekao je kako se Medveščakovci u Sisku osjećaju kako kod kuće te da će u tri sisačke utakmice dati sve od sebe da pobijede i na taj način zahvale domaćinima.

Na konferenciji za medije predstavljene su ulaznice za sisačke utakmice te novi Medveščakov dres za nadolazeću sezonu, a jedan je primjerak darovan i sisačkoj gradonačelnici Ikić Baniček.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...