Obavijesti

Sport

Komentari 22

Medveščak je pomeo Viennu: Truhno je zaplesao "Kaćušu"

Medveščak je pomeo Viennu: Truhno je zaplesao "Kaćušu"
13

Šampioni, šampioni!, odzvanjalo je u prepunoj Ledenoj dvorani u kojoj su 'medvjedi' prikazali impresivnu igru protiv Vienna Capitalsa. Slavio je Medveščak sa čak 7-2

VIDEO

Hokejaši Medveščaka su u posljednjim utakmicama, izuzevši sjajnu pobjedu u Grazu (6-1) imali dosta problema s realizacijom. Protiv Jesenica nisu uspjeli zabiti gol u prošlom kolu, no sve probleme s realizacijom naplatili su gostima iz Beča. Nakon što su "napunili" Graz u gostima sa šest komada, hokejašima iz Beča, Vienna Capitalsima "utrpali" su sedam komada. 

Fenomenalnu predstavu "medvjeda" vidjela je puna dvorana Doma sportova. Od prve minute jurnuo je Medveščak, praktički sve riješio u prvoj trećini (3-0). Otvaranje golijade započeo je Gred Day. Strijelac prvog gola potom je dvaput asistirao Truhnom.

- Čuo sam kad je na zvučnicima počela pjesma “Kaćuša”, bio sam presretan, počeo sam plesati na klupi - rekao je Rus Vječeslav Truhno.

- Ovo su mi prvi golovi u Ledebnoj dvorani i jedva sam čekao da ih zabijem ispred najboljih navijača na svijetu - dodaje strijelac dvaju golova u prvoj dionici igre.

Druga trećina završila je 1-1, za Medveščak je zabio Kinasewich. "Medvjedi" su u posljednju dionicu krenuli s 4-1 prednošću. A onda je krenulo još jače nego na početku. Čuda je spašavao gostujući golman, ali nije mogao sve obraniti. Frank Banham, Sasha Pokulok i Mislav Blagus također su se upisali u strijelce za veličanstvenu pobjedu 7-2. 

Nakon osam posljednjih kola, u kojima su “medvjedi” osvojili tek četiri boda, trener Marty Raymond malo je ispremiješao momčad, a najskupljeg igrača Franka Banhama postavio je tek u četvrtu napadačku liniju.

- Frustrirajuće je to bilo za mene, zadnji put sam u zadnjoj liniji igrao u NHL-u. Raymond mi je rekao da ne igram dobro i mislim da je u redu je što sam dobio nogom u guzicu - istaknuo je Banham, koji je nakon dugo vremena postigao gol.

- Već sam mislio da više nikad neću zabiti.

Budući da se pobjednička momčad ne mijenja, probuđeni Banham bi opet mogao zaigrati u zadnjoj liniji.

- Nije bitno gdje Banham igra, samo neka zabija - rekao je Marty Raymond.

Ebel liga, 16. kolo:

Medveščak - Vienna Capitals 7-2 (3-0, 1-1, 3-1)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu