Obavijesti

Sport

Komentari 20

"Medvjede" pregazio Traktor: 'Petarda' za kraj ruske turneje

"Medvjede" pregazio Traktor: 'Petarda' za kraj ruske turneje
1

Zagrebačka momčad tako je osvojila četiri od 12 mogućih bodova na četvrtoj ruskoj turneji, što nije loš učinak, ali posljednje dvije utakmice dosta su narušile dojam

VIDEO

Četvrtu rusku turneju Medveščak je završio porazom i to vrlo teškim, jednim od izraženijih ove sezone. Traktor ih je pobijedio 5-1 u 28. kolu KHL-a. Ponovno 'medvjedi' nisu bili toliko inferiorni, koliko pokazuje rezultat, ali kada primiš pet golova nemaš se čemu nadati.

Na vrata se vratio Brust, a po pak u mrežu išao je nakon devet minuta. Domaći su poveli nakon kaznenog udarca. Samo tri i pol minute kasnije izjednačio je Ryan Vesce. No, 35 sekundi poslije Medveščak je opet bio u zaostatku.

Traktor je prelomio utakmicu krajem 2. trećine s dva brza gola. U 45. minuti je igrač utakmice, Kontiola, svojim drugim golom postavio konačni rezultat.

- Dobro smo odigrali 1. trećinu, ali tijekom utakmice smo im prepustili previše dobrih prilika, a takve momčadi to uvijek iskoriste - rekao je Walker, a Cheechoo dodao:

- Dosuđen je onaj kazneni udarac, ali Traktor je igrao čvrsto i iskoristio je svoje prilike. Mi smo imali nekoliko šansi za izjednačenje, ali njihov je golman igrao jako dobro.

Zagrebačka momčad je tako osvojila četiri od 12 mogućih bodova, što nije loš učinak, ali posljednje dvije utakmice narušile su dojam.

'Medvjedi' su i dalje na 7. mjestu Istoka, ali Lokomotiv i Spartak imaju utakmicu manje i ako pobjede, nakon malo više od polovice puta bit će izvan zone doigravanja.

Slijede četiri domaća susreta, prvi već u petak kada stiže Metalurg.

Rezultat gori od igre: Medvjedi nastradali kod jakog Metalurga

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta