Obavijesti

Sport

Komentari 111

Ludnica u Ledenoj: "Medvjedi" su pobijedili četvrtu zaredom!

Ludnica u Ledenoj: "Medvjedi" su pobijedili četvrtu zaredom!
7

Hokejaši Medveščaka slavili su protiv ruskog Automobilista 3-0. To je "medvjedima" četvrta uzastopna pobjeda. Matt Murley je zabio dva komada, a Cheechoo jedan...

VIDEO

Redom su u Ledenoj dvorani Doma Sportova "padali" SKA, Jugra i Baris iz Astane, a večeras i ruski Automobilist. Četvrta uzastopna pobjeda Medveščaka u KHL-u. 

Slavili su "medvjedi" 3-0 u fantastičnoj atmosferi. U Ledenoj dvorani debitirao je Finac Hannu Pikkarainen, a na golu je ponovno briljirao Barry Brust.

- Linija Thomas-Murley-Cheechoo imala je jako dobru večer. Zabili smo gol u svakoj trećini, bili smo čvrsti u obrani, Pikkarainen je bio solidan u debiju... Zadovoljan sam - rekao je trener Medveščaka, Mark French.

Automobilist je u Ledenu dvoranu stigao kao 11. momčad Istočne divizije sa samo dvije pobjede. Medveščak je stisnuo od prve minute i poveo već nakon šest minuta.

Murley je zabio, Cheechoo je bio asistent. U drugoj trećini Murley i Cheechoo su se zamijenili za uloge. Cheechoo je povisio na 2-0. Medveščak je igrao sjajno.

Šećer na kraju, Murley je fantastičnu utakmicu okrunio golom za 3-0. 

Po jedan gol u svakoj trećini, Brust je branio sjajno, četvrta pobjeda zaredom... 

- Odličan je osjećaj ostvariti "shutout". Ovo je nagrada za naš trud. Moramo nastaviti ovako igrati i pokušati nastaviti niz - rekao je golman Medveščaka, Barry Brust.

Medveščak je došao na 7. mjesto Zapadne konferencije. U srijedu "medvjedi" dočekuju Avangard iz Omska. 

Šansa za petu uzastopnu pobjedu...

Medveščak 'srušio' najbolju momčad Istočne konferencije

KHL:

  • Medveščak - Automobilist 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

LIVE:

Treća trećina

<<< GOOOOOL! Murley je zabio svoj drugi gol na utakmici za 3-0 Medveščaka! Do kraja utakmice su još dvije minute...

<<< Počela je posljednja dionica igre u Ledenoj dvorani. Medveščak protiv Automobilista ima 2-0.

Druga trećina

<<< Kraj druge trećine. Nakon 40 minuta igre Medveščak protiv Automobilista vodi 2-0. "Medvjedi" su zabili po jedan gol u svakoj trećini.

<<< GOOOOL! Medveščak vodi 2-0. Murley je sad uzvratio Cheechoou za asistenciju kod prvog gola. "Medvjedi" su poveli 2-0 s igračem više. Murley je nesebično dodao, a Cheechoo zabio za povećanje vodstva.

<<< Počela je druga trećina u Ledenoj dvorani Doma sportova. Medveščak od 6. minute utakmice vodi 1-0 golom Murleya. "Medvjedi" su odlično ušli u utakmicu, dominiraju, ali nikako da pak drugi put uđe u gol gostiju.

Prva trećina

<<< Kraj prve trećine. Medveščak je dominirao u prvoj dionici igre. "Medvjedi" su mogli voditi i s većom razlikom da se u par navrata nije ispriječio okvir gola. 

<<< Medveščak je sjajno otvorio utakmicu u Ledenoj dvorani! "Medvjedi" vode 1-0 golom Murleya od 6. minute utakmice. Cheechoo je napravio velik dio posla, sjajno je proigrao Murleya koji zabija za vodstvo na početku utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union