Obavijesti

Sport

Komentari 7

Medvjedi slavili u Rusiji i ostali u igri za prolaz u doigravanje!

Medvjedi slavili u Rusiji i ostali u igri za prolaz u doigravanje!
4

Hokejaši Medveščaka u srijedu su u 52. kolu KHL-a u gostima pobijedili moskovski Spartak 4-1 te su im se tako osvetili za poraz na domaćem ledu od prije pet dana...

VIDEO

Prva trećina pripala je Medveščaku, a jedini gol zabio je Mike Glumac (2:14). Odmah na startu druge trećine Spartak je poravnao golom Lukaša Radila (20:19). No, "medvjedi" ponovno vode u 24. minuti. 

U razmaku od 19 sekundi dva puta su zatresli mrežu protivnika, a strijelci su bili Toukka Mantyla (23:23) i Jesse Saarinen (23:42).  Toukka Mantyla (28:21) još jednom pogađa mrežu i zagrebački klub uoči zadnje trećine ima vodstvo 4-1.

U posljednjoj trećini više nije bilo pogodaka i Medveščak je došao do vrijedne pobjede, koja ga ostavlja u igri za doigravanje.

Medveščak ima 71 bod, te zauzima deveto mjesto u Zapadnoj konferenciji s dva boda manje od osmog Slovana iz Bratislave, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. No, Slovan ima i dvije utakmice manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U sljedećoj utakmici, 16. siječnja, Medveščak dočekuje Dinamo iz Moskve. To će biti posljednja domaća utakmica "medvjeda" u ligaškom dijelu sezone, a potom ih čeka još sedam gostovanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića