Obavijesti

Sport

Komentari 64

'Medvjedi' slavljem skočili na 6. mjesto, na korak do play-offa

'Medvjedi' slavljem skočili na 6. mjesto, na korak do play-offa
8

Veliku stvar napravili su pobjedom nad konkurentom Atlantom! 'Medvjedi' su slavljem skočili na 6. mjesto Zapada. Toliko željena prednost domaćeg leda 'bježi' četiri boda

VIDEO

Medveščak je na koračić od doigravanja, nedostaju im samo tri boda da i službeno potvrde play-off, ali uistinu bi se moralo dogoditi čudo (Atlant u posljednjih sedam kola mora dobiti svih sedam susreta, a da pritom zagrebačka momčad ne osvoji tri boda) da im se želja uoči početka sezone ne ostvari. 

Veliku stvar napravili su večerašnjom 4-2 pobjedom nad konkurentom Atlantom!

Pred oko 11.000 domaćih navijača i dva gostujuća, 'medvjedi' su poveli već u 3. minuti. Na asistenciju Igguldena zabio je Glumac. Početkom 2. trećine izjednačio je Šmeljov, a onda je na scenu stupio Ellison s dva gola na dva Lingletova dodavanja. Smanjili su gosti zaostatak u 44. minuti preko Artjuhina, ali je nepune tri minute kasnije konačni rezultat postavio Thomas.

- Trebala su nam tri boda i dobili smo ih. Golovi? Nisu bili lijepi, ali su ušli. Hvala Lingletu, oba puta mi je asistirao, možda bi mu mogao platiti pivo. Imamo još dvije utakmice u Areni, nadam se pobjedama da se što više dignemo na ljestvici. To nam je idući cilj, biti što više u plasmanu - rekao je Matt Ellison.

'Medvjedi' su slavljem skočili na 6. mjesto Zapadne konferencije na kojoj vlada velika gužva. Toliko željena prednost domaćeg leda 'bježi' samo četiri boda.

U subotu u Arenu stiže Lokomotiv.

Artjem i Valentina

Na prvoj Medveščakovoj utakmici od tri koje će igrati zaredom u Areni, došlo je oko 11.000 navijača, a medu njima je bilo i dvoje Atlantovih najvjernijih. 

- Otputovali smo u Zagreb samo zbog ove utakmice. Bit ćemo ovdje četiri dana, nakon toga idemo u Budimpeštu, a onda nazad kući u Moskvu - rekli su Artjem i Valentina, dvoje prijatelja koji su na utakmicu donijeli i klupski transparent.

Rekord po broju navijačkih šalova

Navijači su srušili rekord po broju navijačkih šalova (2832) na jednoj klupskoj utakmici. Već u subotu pokušat će srušiti rekord u najglasnijem navijanju (126 decibela).

Poredak na Zapadu:

  • 1. Dinamo Moskva 102 (47)
  • 2. SKA 92 (48)
  • 3. Lev 86 (47)
  • 4. Donbass 85 (47)
  • 5. CSKA 83 (49)
  • 6. Medveščak 81 (48)
  • 7. Dinamo Riga 80 (47)
  • 8. Lokomotiv 72 (47)
  • 9. Atlant 63 (47)
  • ...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti