Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mektić i Pavić bez četvrtfinala Indian Wellsa, a drugi tenisač svijeta prosuo vodstvo 6-4, 4-1

Mektić i Pavić bez četvrtfinala Indian Wellsa, a drugi tenisač svijeta prosuo vodstvo 6-4, 4-1

Sedmi nositelji Peers i Polašek lakoćom su se obračunali s olimpijskim pobjednicima u četvrtfinalu Mastersa 6-2, 6-3. Iznenađenje je svakako ispadanje drugog tenisača svijeta Medvjedeva od Dimitrova

VIDEO

Nikola Mektić i Mate Pavić završili su svoj put u četvrtfinalu turnira Masters 1000 serije u Indian Wellsu, porazom 6-2, 6-3 od Australca Johna Peersa i Slovaka Filipa Polašeka. 

Mektić i Pavić su u prvom setu dvaput gubili servis, a jednom u drugoj dionici, a propustili su sve četiri prilike za 'break' koje su imali tijekom meča.

POGLEDAJTE VIDEO: Mate i Nikola olimpijski pobjednici

Pokretanje videa...

Zlatni Nikola Mektić i Mate Pavić vraćaju se s Olimpijskih igara VIDEO

Za olimpijske i wimbledonske pobjednike to je deveti poraz u ovoj sezoni u kojoj su ostvarili 58 pobjeda i osvojili devet naslova.

Peers i Polašek u polufinalu čekaju pobjednike četvrtfinalnog dvoboja u kojem će Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo igrati protiv Talijana Fabija Fogninija i Lorenza Sonega.

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov velikim je preokretom stigao do pobjede 4-6, 6-4, 6-3 protiv prvog nositelja i drugog tenisača svijeta, Rusa Daniila Medvjedeva, te prvi put ove sezone izborio mjesto u četvrtfinalu na turnirima iz Masters 1000 serije.

Medvjedev je vodio 6-4, 4-1 i činilo se da grabi prema 51. pobjedi u ovoj sezoni i četvrtom zaredom u međusobnim dvobojima s Dimitrovim. No, Bugarin je pronašao način kako po drugi put u karijeri, a prvi nakon 2017., pobijediti aktualnog osvajača US Opena.

Tennis: BNP Paribas Open-Day 10

- Kod 1-4 sam osjetio nešto, smirio se i i počeo donositi bolje odluke, kontrolirati tempo u igri, što mi je pomoglo. Na kraju, bila je to jedna vrlo dobra i pametna igra - izjavio je Dimitrov nakon svoje prve pobjede u posljednjih pet godina nad igračem koji je prvi ili drugi na ATP ljestvici, za koju je trebao dva sata i 16 minuta.

Njegov sljedeći suparnik je Poljak Hzbert Hurkacz koji je potrošio tek nešto više od sat vremena za pobjedu 6-1, 6-3 nad Rusom Aslanom Karacevom.

Nakon ispadanja Medvjedeva, najbolje rangirani igrač u turniru ostao je Grk Stefanos Tsitsipas koji je trebao dva sata i 46 minuta za pobjedu 6-7 (3), 7-6 (3), 6-2 nad Australcem Alexom De Minaurom.

Najuvjerljiviji dojam na ovogodišnjem BNP Paribas Openu do sada je ostavio treći nositelj, Nijemac Alexander Zverev, koji je za plasman u četvrtfinale svladao Francuza Gaela Monfilsa sa 6-1, 6-3 za 61 minutu. Olimpijskog pobjednika iz Tokija u četvrtfinalu čeka jedini preostali domaći predstavnik Taylor Fritz koji je sa 6-4, 6-3 iznenadio 10. nositelja, Talijana Jannika Sinnera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu