Obavijesti

Sport

Komentari 43

Melnjak: Nikoličius me nazvao i obratio mi se na hrvatskom, mislio sam da me netko zeza

Melnjak: Nikoličius me nazvao i obratio mi se na hrvatskom, mislio sam da me netko zeza
4

Sjećam se utakmice u Zadru gdje su mi vikali „Centriraj!“, pa sam centrirao i tu je bio gol, pa su onda vikali da sam ih dobro čuo, da sljedeću loptu opet centrira, otkrio je Dario Melnjak

VIDEO

Hajduk digital objavio je prvoga dana ove godine posebnu emisiju "Pripadaj Hajduku", koju su odradila dvojica poznatih TV lica Željko Vela i Marko Šapit dok je priloge radio Matej Sunara, koji je u šaljivom tonu intervjuirao i lijevog beka Darija Melnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajdukov kalendar za 2022. VIDEO
'Nadam se trostrukoj kruni, a najvažniji je dolazak Kalinića! Kojeg? Oba, dao sam vam volej'
'Nadam se trostrukoj kruni, a najvažniji je dolazak Kalinića! Kojeg? Oba, dao sam vam volej'

Dario, kako je izgledalo potpisivanje za Hajduk, dan kada si došao?

- Došao sam dan prije sa svojom obitelji ovdje u Split, uzeo sve kovčege i za taj sljedeći dan bio spreman što god bude ponuđeno s velikom željom potpisati.

Kad te Niko zvao, je li govorio engleski ili hrvatski?

- Prvo sam mislio da me netko zafrkava, jer je počeo s "Dobar dan, kako si?", a ja sam se mislio tko je to… Očekivao sam poziv, ali nisam ga očekivao na hrvatskom. Tada mi je rekao da zna hrvatski, ali da se prebacimo na engleski i nastavili smo na engleskom.

Je li išlo to po brzom postupku?

- Taj razgovor ne. Baš je bio dug razgovor, s mnogo detalja, od Instagrama, obitelji, što mi se baš svidjelo i što mi je ostavilo veliki pozitivan dojam o njemu, na što sve misli i što sve gleda.

Zato je meni to zanimljivo, on stvarno prati sve živo, čak mi je ispričao situaciju kako si upoznao ženu, rekao mi je da je to zanimljiva priča.

- Je, dotakli smo se i toga, usput u razgovoru je svatko o sebi nešto ispričao budući da nam je to bio prvi kontakt. I tako sam mu ja spomenuo kako sam upoznao ženu na Malti i kako je to ispočetka izgledalo nestvarno, a onda kako je to svakim danom sve više izgledalo kao super priča.

Ima ta priča da je susret bio slučajan, ljubav na prvi pogled.

- Je, s time da sam ja imao puno veću ljubav na prvi pogled, pa polako osvajao.

Je li tako i ljubav na prvi pogled i s Hajdukom bila?

- Je, samo što nije došlo do toga prije u karijeri, ali zato sad jest, vjerujem, u pravo vrijeme.

Jedno jako bitno pitanje, kad si za volanom u Splitu, voziš li bliže bijeloj crti budući da si bek, pa stisneš pun gas?
- Moram priznati da volim voziti uz lijevu crtu, uz sredinu, možda zato što sam lijevi bek, pa se držim te crte u sredini.

Pa onda pretičeš?

- Da, da, haha.

Hajduk i Gorica susreli se u 13. kolu Prve HNL
Corriere: Perišić od Intera traži sulud ugovor jer ne želi ostati
Corriere: Perišić od Intera traži sulud ugovor jer ne želi ostati

Kako ti je u Splitu? Od devetog si mjeseca ovdje, snalaziš li se u gradu?

- Od prvog dana samo su pozitivni utisci, od obitelji koja je ovdje i uživa, do prijatelja i suigrača… Mi suigrači svakodnevno pomažemo jedni drugima, provodimo zajedno vrijeme i pripremamo se zajedno za utakmice.

Što ti je najdraže, kava, more?

- Moram priznati - šetnja gradom.

Kad Hajduk igra bolje, raspoloženje u društvu odmah je bolje, veselije… Hajduk dosta formira stanje u društvu, osjećaš li to na svojoj koži?

- I pri negativnim rezultatima, mi smo stvarno imali punu podršku, barem sam ja to osjetio u gradu. Bili bismo i tada u gradu, a sada pogotovo, nakon nekoliko pozitivnih rezultata, to se još više diglo.

Zaustavljaju li te na ulici?

- Da, hvala Bogu, na to sam naučio u Turskoj, tamo prvi puta malo više u karijeri, a ovdje pogotovo. Vjerojatno me ta Turska samo pripremila na ovo.

Daju li ti savjete, tipa: "Trebaš to ovako, trebaš to onako…"?

- Je, bude toga. Sjećam se utakmice u Zadru gdje su mi vikali „Centriraj!“, pa sam centrirao i tu je bio gol, pa su onda vikali da sam ih dobro čuo, da sljedeću loptu opet centriram… Uvijek bude toga.

Imaš i prijatelje iz Varaždina koji su veliki hajdukovci, dolaze na utakmice?

- Često dolaze i zovu. Nema toliko dresova, ne stignem to sve pokloniti što treba, ali ima zato popis pa idem po redu. Jedan najbolji prijatelj još iz osnovne škole, s kojim sam prijatelj još iz djetinjstva, on bi me i kada ja ne bi stigao, prije mog dolaska u Hajduk, pripremao na svaku utakmicu, na sve što se događa. Tako da i zbog njega mi je neki draž i čar svega ovoga.
Jedna od prvih stvari koju si napravio, nakon potpisa za Hajduk, jest spuštanje u Odjel za članstvo i učlanjivanje sebe i obitelji.

Koliko si ljudi učlanio?

- Pa tada sam učlanio samo ženu, sebe i malu. To je bila želja od prije, samo nikako nije bilo prilike. A i taj najbolji prijatelj odigrao je veliku ulogu, on mi je rekao da ne zaboravim poslije potpisa spustiti se dolje.

I onda ćeš sada u novoj članskoj godini i malo širu rodbinu zahvatiti i učlaniti, to je idući korak?

- Svaki put kad netko dođe u posjet, prvo se spuštamo dolje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'