Obavijesti

Sport

Komentari 125

Menadžerica potvrdila: Michael Schumacher počinje se buditi

Menadžerica potvrdila: Michael Schumacher počinje se buditi
8

Legenda Formule 1 Michael Schumacher pokazao je znakove značajnog oporavka. Njegova menadžerica Sabine Kehm potvrdila je kako je na trenutke budan i svjestan

VIDEO

Nakon više od tri mjeseca kome Michael Schumacher (45) napokon je pokazao napredak. Menadžerica legedardnog vozača Formule 1 potvrdila je odlične vijesti.

- Michael je pokazao znakove da je svjestan svega oko sebe te se polako budi - rekla je Sabine Kehm, a prenosi Bild.

Vijest je to koja se čekala mjesecima. U objavi za medije njegova je menadžerica rekla kako je Michael sve bolje.

- Michael je napravio pomake na svojem putu. Njegovi najbliži i liječnički tim u bolnici u Grenobleu uz Michaela je od početka njegove teške borbe. Od početka vjerujemo u napredak, a sada smo posebno optimistični - kaže Kehm.

Michael Schumacher 29. prosinca 2013. godine teško je ozlijedio glavu na skijalištu nedaleko od Meribela u Francuskoj. Od tada se nalazi u komi, a današnje vijesti najbolje su u posljednja tri mjeseca. Više informacija o stanju bivšeg vozača Formule 1 menadžerica nije mogla dati.

- Hvala vam svima što se toliko brinete za Michaela, no molimo vas za razumijevanje. Ne želimo otkrivati detalje liječenja kako bi zaštitili Michaelovu privatnost, ali i privatnost njegove obitelji. Isto tako, želimo omogućiti liječnicima da rade svoj posao u miru - dodala je menadžerica legendarnog Nijemca.

Kako je tekao Schumacherov oporavak nakon nesreće

  • 29. prosinca 2013. - Michael Schumacher teško je ozlijedio glavu u padu na francuskom skijalištu blizu Meribela.
  • 30. prosinca 2013. - Iz bolnice javljaju da se Michael bori za život te da postoji opasnost da se nikada ne probudi iz kome.
  • 31. prosinca 2013. - Schumijevo stanje se popravlja nakon nove operacije.
  • 2. siječnja 2014. - Najtužniji rođendan Michaela Schumachera. U bolnicu stižu brojne poruke podrške, no stanje je nepromijenjeno.
  • 6. siječnja 2014. - Prve poruke ohrabrenja. Mediji javljaju kako je Michael pokazao mali napredak te da više nije u životnoj opasnosti.
  • 12. siječnja 2014. - Počinju nagađanja o buđenju iz kome. Dan poslije Schumacheru su testirali mozak kako bi vidjeli mogu li ga početi buditi.
  • 22. siječnja 2014. - Nakon niza ohrabrujućih vijesti iz Grenobla pojavila se bojazan da bi Schumacher mogao ostati u komi do kraja života.
  • 30. siječnja 2014. - Iz liječničkog tima potvrdili su da ga bude iz kome. Michael je na kratko otvorio oči. Liječnici nastavljaju proces buđenja u sljedećih mjesec dana. U međuvremenu dolaze brojne poruke podrške prijatelja, navijača, obožavatelja...
  • 2. ožujka 2014. - Vijesti nisu dobre. Brojni ugledni neurokirurzi potvrđuju kako se boje da se Michael nikada neće u potpunosti oporaviti te da ga samo čudo može spasiti.
  • 12. ožujka 2014. - Glasnogovornica je potvrdila da Michael daje znakove ohrabrenja iako sada već ima samo 55 kilograma.
  • 29. ožujka 2014. - Schumacher je u komi već tri mjeseca, no liječnici i obitelj uvjereni su da će se izvući.
  • 3. travnja 2014. - Naznaka odličnih vijesti. Menadžerica je potvrdila kako Michael pokazuje znakove poboljšanja te da nije istina da leži u vegetativnom stanju.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku