Obavijesti

Sport

Komentari 11

Menalo poludio nakon crvenog: Ma, sramite se vi i vaša liga!

Menalo poludio nakon crvenog: Ma, sramite se vi i vaša liga!
1

Dinamovac na posudbi dobio je drugi žuti karton u 90. minuti, a prilikom izlaska s terena potpuno izgubio živce. Mikrofon je, nažalost, sve lijepo snimio, pa se Menalo morao ispričati

VIDEO

Dok se diljem Europe u četvrtak igrala Europska liga, u Ljubljani su Olimpija i Rudar igrali za četvrtfinale Slovenskog kupa. U koji je prošao Rudar, pa među osam neće biti ni Olimpije ni Maribora koji je dan ranije ispao od Kopera.

Pokretanje videa...

00:03

Rudar je u Stožicama pobijedio s 1-0, a junak je bio Trifković s prekrasnim golom u 79. minuti. U samoj završnici utakmice došlo je do povećanja tenzija, grubljih prekršaja i naguravanja, pa su prije vremena put svlačionice krenuli domaći Boakye i Luka Menalo.

Dinamovac na posudbi dobio je drugi žuti karton u 90. minuti, a prilikom izlaska s terena potpuno izgubio živce. Mikrofon je, nažalost, sve lijepo snimio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U afketu se mnogo toga kaže

- Jesi ti vidio što je bilo, mamu ti je*em, jesi vidio što je bilo - vikao je prema pomoćnom sucu izlazeći s terena, a onda nastavio:

- Sramite se vi i vaša liga.

Menalo se dan kasnije ispričavao putem službene klupske stranice. 

- Želio bih se obratiti svima onima koji igraju sa mnom, koji žive za Olimpiju, svim navijačima i svima koji prate slovenski nogomet. Želio bih se javno ispričati za svoje riječi koje sam izgovorio u trenutku isključenja. Znate, u afektu čovjek mnogo toga kaže. Kada ste na terenu, srce vam udara 200 puta u minuti i događaju se takve stvari, pogotovo kada gubite. Shvaćam da sam izgovorio riječi koje su bile potpuno neprimjerene. Rekao sam ono što nisam smio, ja sam profesionalac i stvarno to ne smijem dopustiti. Zato zaista želim još jednom iskreno se ispričati svima i istovremeno zamoliti da me pokušaju razumjeti - skrušeno je poručio Menalo.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Inače, veznjak iz Bosne i Hercegovine u srpnju je s Maksimira otišao na jednogodišnju posudbu u Olimpiju i u 14 utakmica za Slovence zabio je šest golova uz dvije asistencije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića