Obavijesti

Sport

Komentari 75

Merseyside derbi bez golova; Chelsea pobijedio Man. Utd.

Merseyside derbi bez golova; Chelsea pobijedio Man. Utd.
8

U nastavku, točnije u 55. minuti, zatresla se mreža Liverpoola, nakon udarca glavom Distina, ali je sudac poništio gol zbog prekršaja Anichebea nad Reinom

VIDEO

U 220. Merseyside derbiju nogometaši Liverpoola i Evertona su na Anfieldu odigrali 0-0. Utakmica je bila borbena, ali pravih prilika bilo je malo, a izostali su i golovi.

Prvi su zaprijetili gosti i to poslije slobodnog udarca Bainesa. U gužvi se najbolje snašao Fellaini, ali otišlo je to pokraj stative. Liverpool je uzvratio dalekometnim pokušajem Stevena Gerrarda iz slobodnjaka, ali kapetan 'redsa' nije bio precizan.

U nastavku, točnije u 55. minuti, zatresla se mreža Liverpoola, nakon udarca glavom Distina, ali je sudac poništio gol zbog prekršaja Anichebea nad Reinom.

Do kraja utakmice Liverpool je stiskao, ali nisu ozbiljnije ugrozili Howarda.

Ovim bodom ne može biti zadovoljna nijedna momčad. Everton se tako praktični oprostio od mogućnosti da lovi peto mjesto i nastup u Europi, a Liverpool je propustio priliku da se približi gradskom rivalu.

Nikica Jelavić u igru je za Everton ušao u 75. minuti.

Inače, Jaime Carragher odigrao je danas 30. gradski derbi, ujedno i posljednji, jer nakon ove sezone odlazi u mirovinu.

Mata donio pobjedu Chelseaju na Old Traffordu

U drugoj utakmici nedjeljnog programa Chelsea je na Old Traffordu pobijedio Manchester United 1-0.

Utakmica na Old Traffordu bila je puno važnija za Chelsea, koji se bori za izravan plasman u Ligu prvaka, nego za Manchester United, koji je osigurao naslov prvaka.

Gosti su puno bolje otvorili utakmicu, ali je golman 'crvenih vragova' bio na visini zadatka i obranio je udarce Bau i Oscaru. Do kraja poluvremena United je preuzeo inicijativu, ali Van Persie nije nalazio put do gola Čecha.

I u drugom poluvremenu prilike na obje strane, ali na gol se čekalo sve do 87. minute. Nakon kombinacije Ramiresa i Oscara, lopta je došla Mate, koji je uz pomoć Jonesa prevario golmana Uniteda.

Nakon gola došlo je do naguravanja Rafaela i Luiza, u kojem je igrač Uniteda pokosio braniča Chelseaja, a sudac nije imao milosti i dao mu je izravni crveni karton.

Premierliga, 36. kolo:

  • Liverpool – Everton 0-0
  • Manchester United - Chelsea 0-1 (Mata 87)

Redoslijed: 1. Manchester United 85, 2. Manchester City 72 (-1), 3. Chelsea 68 (-1), 4. Arsenal 67, 5. Tottenham 65 (-1), 6. Everton 60, 7. Liverpool 55…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'