Obavijesti

Sport

Komentari 110

Messi City: Kupio sve susjedne kuće, preusmjerio je i avione...

Messi City: Kupio sve susjedne kuće, preusmjerio je i avione...
3

Barcini nogometaši žive u kvartu Pedralbes, blizu Nou Campa. Messi je i po tome drukčiji. Za 1.8 milijuna eura u mjestu Castelldefels, 25 km od Barcelone, kupio je kuću i sagradio si: 'Messi City'

VIDEO

Nogometni genijalac Lionel Messi loptu udara drukčije od svih ostalih na svijetu. I karakterom nije klasična nogometna zvijezda. No abnormalna ga je popularnost nagnala da se i biranjem mjesta na kojem će sagraditi dom svojoj obitelji izdvoji od suigrača.

Većina Barcinih zvijezda živi u gradskome kvartu Pedralbes. Blizu Nou Campa, a opet dovoljno odvojeno od znatiželjnika. Messi ima dovoljno novca da 100 godina kupuje po dvorac dnevno, ali odlučio je drukčije.

Odlučio se za investiciju pa prilagodbu svega onako kako mu srce zaželi.

La Liga Santander - FC Barcelona v Sevilla

Najprije je u Castelldefelsu, 25 kilometara zapadno od Barcelone, za 1.8 milijuna eura kupio kuću i pozamašan komad terena, a onda se dao u gradnju. Na obroncima Castelldefelsa niknuo je - Messi City. Čovjek jednostavno ne može živjeti u miru. Prepopularan je. Pa je malo-po malo kupovao terene oko svoga.

Kupio je baš sve kuće u blizini kako bi imao mir. I onda si unutar imanja sagradio sve što želi za djecu, suprugu, sve rođake koji žive s njim i za ljubimca, bordošku dogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦁⚽️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Vjerojatno su mu zato susjedi i radili probleme s bukom i 'gledanjem preko ograde'. Da mu dignu živac pa ga natjeraju da njihove kuće kupi po novim cijenama koje je sam uzrokovao (a onda još i malo povrh toga, kao 'premijicu' za odlazak).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

A sve prednosti, ali i mane života kojim živi on i(li) npr. Michael Jordan, Tiger Woods i njima slični abnormalno popularni ljudi ostatku svijeta je teško zamisliv. Ta ekipa ne može na miru otići u prvi kafić na macchiatto ili pivu, ne može skoknuti do prve trgovine po neku sitnicu, ne može sjesti na pizzu u gradu... Pa si grade dvorce i gradove.

Kupuju mir sebi i svojoj djeci, svojim obiteljima. A kad već para nije problem, onda brate nek' ta izolacija bar bude luksuzna. Jednako bi, pretpostavljamo, napravio svatko u njihovoj poziciji. Messi je kupio sve okolne kuće, sagradio si nogometni teren, bazen i ostalo što želi.

Za početak...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya en casa con la familia y unos buenos mates !!!! Los amo 💓💓

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi