Obavijesti

Sport

Komentari 261

Messi s četiri gola vratio Barcu pobjedama, nadigrali Valenciju

Messi s četiri gola vratio Barcu pobjedama, nadigrali Valenciju
5

Barcelona je u 24. kolu Primere posve nadigrala Valenciu. Momčad Pepa Guardiole slavila je s visokih 5-1. Leo Messi zabio je četiri gola u uvjerljivoj pobjedi 'blaugrana'

VIDEO

Barcelona je u 24. kolu Primere tražila iskupljenje, alli i nova tri boda kojima bi smanjila zaostatak za Realom. Bodovi i iskupljenje pred navijačima stigli su u obliku četiri gola Lea Messija i jednog Xavia kojima su potopili Valenciju. Susret je završio s visokih 5-1.

Barcelona je odlučno krenula u susret protiv Valencije. Dvaput je pokušao Messi iz daljine, ali njegov je šut bio neprecizan. Gol je tražila i Valencija nekoliko puta zaustavljena u zaleđu. No više sreće ipak je bilo na strani gostiju koji su do vodstva stigli u 9. minuti susreta preko Pabla Piattija.

Barcelona je pokušala odmah uzvratiti preko Pedra, ali njegov je udarac završio u sigurnim rukama gostujućeg golmana.

Rezultat je poravnao Messi u 22. minuti susreta. Košmar je u kaznenom prostoru Valencije nastao i u 27. minuti i najspretniji je na kraju bio Leo Messi koji je loptu gurnuo tik pod grede i donio vodstvo Barceloni 2-1. Već iduće minute Barcelona je imala novu šansu povećati vodstvo. U kontru je pojurio Sanchez, ali je pucao u golmana Valencije Alvesa. Novu šansu već u novom napadu imao je Fabregas, ali i njegov je šutio zaustavljen u rukama vratara gostiju.

Nakon drugog gola Barcelona je pritisnula goste u njihovu polovicu terena. Messi i Sanchez harali su kaznenim prostorom tjerajući Alvesa na sjajne obrane kako bi očuvao vlastitu mrežu. Golmanu Valencije pomogla je i greda koju je nakon nešto više od pola sata igre dobrano protresao Fabregas. Valencija se, nakon što je prvih nekoliko minuta parirala Barceloni, posve raspala. 'Blaugrane' su prijetile sa svih strana.

I u nastavak se igralo na istoj strani terena, s golmanom Valencijekoji je čupao stopostotne šanse Barcelone iz svoje mreže.Svi su se zaredali pred vratima Valencije, od Inieste, preko Messija, do Fabregasa i Sancheza, ali sreća i Alves spašavali su goste od potpunog potopa. U nastavku se igralo samo u kaznenom prostoru Valencije. Barcelona je odlučno tražila i treći pogodak, ali lopta nije htjela u mrežu protivnika te je skoro završila u njihovoj. Feghouli je nakon gotovo pola sata igre prvi puta uposlio Valdesa.

Za brojne propuštene šanse iskupio se u 76.minuti Leo Messi koji je postigao svoj treći gol na susretu. Argentincu očito nedovoljno jer je u 85. minuti još jednom proparao mrežu Valencije, četvrti put na susretu.

Konačni rezultat postavio je Xavi u 91. minuti. Barcelona je Valenciju s Camp Noua ispratila s 'petardom'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 261
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki