Obavijesti

Sport

Komentari 71

Messi se oprostio od Neymara: Uživao sam s tobom na terenu

Messi se oprostio od Neymara: Uživao sam s tobom na terenu
1

Sapunica je završila. Neymar na vrhuncu karijere zbog milijuna ili želje da ne bude u Messijevoj sjeni odlazi iz najjače lige svijeta u francuski Le Championnat gdje će sigurno biti najveća zvijezda

VIDEO

Dok se u Parizu preznojavaju pokušavajući organizirati spektakularno predstavljanje najskupljeg igrača svijeta na trgu Place de la Trocadero gdje su 2012. predstavili i Zlatana Ibrahimovića, u Barceloni se opraštaju od Neymara.

- Prijatelju, stvarno sam uživao ovih godina igrajući s tobom. Želim ti sreću u novom dijelu karijere, vidimo se - napisao je Lionel Messi na svom Instagram profilu uz kolaž zajedničkih fotografija s Neymarom u dresu Barcelone.

Barcelona: Neymar nam je rekao da odlazi

Bilo je jasno da je gotovo nakon prvog treninga po povratku s američke turneje.

- Neymar nas je obavijestio da želi otići. Dozvolili smo mu da preskoči trening kako bi riješio to što ima - objavila je Barcelona potvrdivši najveći transfer ikad.

Dok u Barci uklanjaju Neymarov poster koji je krasio Nou Camp, a katalonski navijači pripremaju se na život bez Neymara, PSG gleda kako će zeznuti Uefu.

 

Retiran la publicidad de Neymar en Barcelona. Foto twitter  @silviofalcon

Objavu dijeli Mundo Deportivo (@mundodeportivo)

Do Neymarovog potpisa ostale su tek sitnice, liječnički pregled i 222 milijuna eura bez kojih nema transfera jer je to otkupna klauzula.

Pariški klub nema problema s novcem, ali ima s Uefom. Milijune ne može platiti izravno na račun Barcelone jer bi prekršio financijski fair-play koji je Uefa uvela kako bi spriječila klubove da troše više od onoga što su zaradili.

No PSG će zaobići Uefu, vjerojatno preko investicijskog fonda 'Oryx Qatar Sports Investments', koji je vlasnik pariškog kluba ili će Katar imenovati Neymara ambasadorom SP-a pa će Brazilac sa svog računa proslijediti milijune Barceloni.

No to je manje važno, sapunica je završila. Neymar na vrhuncu karijere zbog milijuna ili želje da ne bude u Messijevoj sjeni odlazi iz najjače lige svijeta u francuski Le Championnat gdje će sigurno biti najveća zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku