Obavijesti

Sport

Komentari 147

Messi se oprostio od PSG-a, a u loži Đoković i - predsjednik Hajduka! Što radi u Parizu?

Messi se oprostio od PSG-a, a u loži Đoković i - predsjednik Hajduka! Što radi u Parizu?

Hajduk je prošlog vikenda završio sezonu, možda je predsjednik turistički došao uživati u grad svjetla, ali vjerujemo kako je ipak razlog drugačije prirode. Obzirom da Messiju istječe ugovor na ljeto...

Kada je spiker prozvao Lea Messija, Parkom prinčeva prolomili su se zvižduci. Sasvim uobičajeno u posljednje vrijeme, ali ujedno i tužno jer riječ je o jednom od najvećih u povijesti. Bio je to posljednji nastup argentinskog čarobnjaka za PSG u kojem nije uzeo ono po što je došao. Trofej Lige prvaka. U međuvremenu se i zamjerio navijačima koji su jedva dočekali njegov odlazak.

Pokretanje videa ...

A oproštaj nije bio onakav kakvom se nadao. PSG je vodio 2-0 pa senzacionalno izgubio 3-2 od Clermonta. Poraz i nije previše pogodio igrače koji su nakon utakmice na travnjaku slavili naslov prvaka, ali zato na tribinama i nije bila baš slavljenička atmosfera. Ovakvu blamažu nitko nije očekivao. 

Uz zvjezdanu postrojbu PSG-a, zanimljivo društvo bilo je i u svečanoj loži. Srpski tenisač Novak Đoković na Roland Garrosu lovi 23. Grand Slam trofej u karijeri i ukupno treći na pariškoj zemlji, a u pauzi od mečeva došao je pogledati utakmicu sa svojom obitelji na Park prinčeva. Nakon utakmice se spustio na travnjak sa sinom Stefanom i kćerkicom Tarom pa se družio sa zvijezdama PSG-a. 

Jedna zanimljiva ličnost sjedila je iza Đokovića u svečanoj loži, a riječ je o predsjedniku Hajduka Lukši Jakobušiću. Naravno, mnogi su se pitali što čelnik 'bilih' radi u Parizu. Hajduk je prošlog vikenda završio sezonu, možda je predsjednik turistički došao uživati u grad svjetla, ali vjerujemo kako je ipak razlog drugačije prirode. Obzirom da Messiju istječe ugovor na ljeto...

Šalu na stranu, nije nikakva tajna da je PSG zagrizao za Hajdukovog wunderkinda Luku Vuškovića (16). Navodno je francuski velikan poslao ponudu od 12 milijuna eura, a moguće da je Jakobušić došao u Pariz finalizirati posljednje detalje ovog posla pa je kao gost ostao na utakmici. Ili je stvarno Messi u pitanju?