Obavijesti

Sport

Komentari 1

Messi se 'pokorio' Koemanu i obećao: Bit ću opet onaj pravi

Messi se 'pokorio' Koemanu i obećao: Bit ću opet onaj pravi

Dok se priča oko Messija trenutačno smirila, Ansu Fatija na široko hvale španjolski mediji. Golom Ukrajincima u Ligi nacija postao je najmlađi strijelac u povijesti "furije" i trebao bi potpisati novi ugovor

VIDEO

Novi trener katalonskog kluba Ronald Koeman (57) sljedeće će subote debitirati na klupi Barcelone gdje će napokon biti poznato koju će formacija igrati Barcelona pod palicom Nizozemca i na kojoj će poziciji forsirati Lea Messija (33).

Navodno će u sustavu 4-2-3-1 Messi zauzeti poziciju lažnoga desnog krila gdje neće imati pretjerano defenzivnih zadaća, tvrdi Mundo Deportivo.

POGLEDAJTE VIDEO: Raketin oproštaj od Barce

Pokretanje videa...

Rakitićev oproštaj od Barcelone 00:53

Lijevo krilo Koeman je rezervirao za brzog i prodornog igrača, na toj poziciji ima Dembelea, Ansu Fatija i Trincaa. Od ponajboljeg igrača svijeta, Lea Messija, Koeman želi da sa svoje pozicije ulazi prema sredini i puca ili asistira, inzistira na tome da Leo čeka loptu naprijed, a ne da dolazi duboko po nju kao prethodnih godina.

Messi se u ponedjeljak pojavio na treningu Barcelone i stavio na raspolaganje treneru u posljednjoj godini ugovora. Sudeći prema prvom razgovoru, Koeman mu ne misli raditi previše problema.

Mundo tako prenosi kako je Messi obećao treneru da će dati maksimum i Nizozemac mu vjeruje. Svjestan je Koeman da je Leo poseban igrač i tako će ga tretirati, ali bez posebnih privilegija.

Dok se priča oko Messija trenutačno smirila, Ansu Fatija na široko hvale španjolski mediji. 17-godišnjak je golom Ukrajini u Ligi nacija postao najmlađi strijelac reprezentacije u povijesti.

Barcelona će mu po isteku ugovora ponuditi produženje i na njega postaviti klauzulu "simboličnih" 400 milijuna eura, tvrdi Marca, koji se odlično adaptirao na seniorski nogomet, gdje ga je prvi u vatru 'bacio' bivši trener Ernesto Valverde. Quique Setiena ga, pak, nije koristio u utakmicama Lige prvaka u kolovozu protiv Napolija i Bayerna.

La Liga Santander - FC Barcelona v Valencia

Iako će Barcelona staviti ogromnu odštetnu klauzulu na svog tinejdžera, još nije sigurno hoće li on naći svoje mjesto u Nizozemčevih udarnih 11. S posudbe se vratio Philippe Coutinho, a tu su još Martin Braithwaite, Antoine Griezmann i zacementirani Messi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima