Obavijesti

Sport

Komentari 41

Messi: Sramota je da se Copa igra na ovako lošim terenima

Messi: Sramota je da se Copa igra na ovako lošim terenima
1

Brazil? Teško je reći tko će tu biti favorit. Znam samo da još uvijek niste vidjeli naše najbolje izdanje koje tek slijedi. Znamo tko su i imamo ogromno poštovanje prema njima, kaže Messi

VIDEO

Argentinska nogometna reprezentacija plasirala se u polufinale Copa Americe gdje će snage odmjeriti s prvim favoritom prvenstva, ujedno i domaćinom Brazilom. Prilika je ovo koja Argentincima budi nadanja da će konačno osvojiti Južnoameričko prvenstvo u eri Lionela Messija nakon svih osporavanja i kritika koje je čarobnjak s loptom dobivao.

Argentina je posljednja dva izdanja Cope igrala finale, a oba puta izgubila je od Čilea. Crni oblak nadvio se nad argentinskom reprezentacijom i stvorila se sumorna atmosfera.

Ali otkad je na klupu sjeo Lionel Scaloni (41), nekadašnji veznjak Deportiva, kasnije Lazija i Atalante, ozračje u reprezentaciji se promijenilo. Manje je tenzija, a mladi izbornik uspio je ujediniti svlačionicu prepunu zvijezda i vratiti povjerenje nacije.

Argentina je tako s 2-0 nadigrala Venezuelu, a rezultat je u konačnici mogao biti i viši. No, piše se plasman u polufinale koje garantira nogometni spektakl kao najbolju uvertiru u finale. Bolje od toga na može, Argentina-Brazil u nogometnom klasiku.

'Gauchosi' tek sada imaju pravi ispit i vidjet će se od čega su satkani. Kapetan Messi uvjerava da ono najbolje tek slijedi, ali ogorčen je terenima u Brazilu.

- Svi sudionici silno žele osvojiti Copa Americu, svi imamo isti cilj. Ali moram reći da su tereni jako loši i sramota je da se ovakvo natjecanje igra na tako lošim travnjacima - ogorčen je bio Messi nakon utakmice.

U polufinalu čekaju Brazilci, koji na trofej čekaju još od 2007. godine. Motivacija je i za jedne i za druge na visokom nivou.

- Brazil? Teško je reći tko će tu biti favorit. Znam samo da još uvijek niste vidjeli naše najbolje izdanje koje tek slijedi. Znamo tko su i imamo ogromno poštovanje prema njima, ali nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u finale.

- Scaloni nas je sve ujedinio i ponašamo se kao pravi tim na utakmicama i treninzima. Svi se jako dobro slažemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...