Obavijesti

Sport

Komentari 2

Messi: Sviđa mi se Wayne Rooney, on je veliki igrač

Messi: Sviđa mi se Wayne Rooney, on je veliki igrač
1

Englezi imaju dobru ravnotežu u momčadi. Vrlo su opasni ako u vrhu napada Rooneyju društvo radi Crouch. Rooney je ipak ključni čovjek, kaže Leo

VIDEO

- Bilo bi lijepo igrati protiv Engleske u finalu Svjetskog prvenstva – izjavio je za Mirror argentinski as i najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi.
- Protiv Engleza je uvijek teško igrati. Imaju puno duha i borbeni su do posljednjeg sučevog zvižduka. Fabio Capello je sjajan trener, puno je toga promijenio u engleskoj reprezentaciji na bolje. S njime su puno jači, siguran sam da će biti dobri na Svjetskom prvenstvu – započeo je svoje hvalospjeve na račun Engleza Barcelonin napadač za engleski list.
- Na terenu, ključni igrač engleske reprezentacije je Wayne Rooney. Poklonik sam njegove igre, veliki je igrač, fizički vrlo snažan i energičan. Puno radi za momčad, teško mu je oduzeti loptu, a i vrhunski je strijelac. Ukoliko ga zaobiđu ozljede, Engleska će imati jako dobre šanse za uspjeh na Mundijalu. Bilo bi odlično igrati protiv Rooneyja, iako ne bi imali puno kontakata na terenu, budući da bi bili na suprotnim stranama igrališta – nastavio je posljednji dobitnik Zlatne lopte France Footbala i FIFA-ine nagrade za najboljeg nogometaša svijeta.
- Englezi imaju dobru ravnotežu u momčadi. Vrlo su opasni ako u vrhu napada Rooneyju društvo radi Peter Crouch. Sviđaju mi se Steven Gerrard i Frank Lampard, pravi su igrači, ali Rooney je ključni čovjek u Engleskoj – opet će Messi.
- Bilo bi lijepo igrati protiv Engleza na Svjetskom prvenstvu. Najbolje u finalu, ako je moguće – dodao je. 
 - Engleska ima šanse, ali Španjolska je vrlo jaka. Brazil i Italija također. Očekuje nas odlično Svjetsko prvenstvo. Bit će i iznenađenja – najavio je za kraj Leo Messi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...