Obavijesti

Sport

Komentari 5

Meštrović: Iz pete sam ubacio u četvrtu u traženju trenera...

Meštrović: Iz pete sam ubacio u četvrtu u traženju trenera...
1

Dobili smo dvije utakmice, zabili smo 12 golova, pa je potraga za novim trenerom sad u jednoj brzini manje. Moram razgovarati Kuleševićem nakon ove dvije pobjede, kaže nam predsjednik Osijeka

Christian Panucci, Hernan Crespo, to su neka od poznatih nogometnih imena koja su se posljednjih dana spominjala kao mogući nasljednici Dine Skendera na klupi Osijeka. 

Ivan Meštrović, predsjednik Osječana, dao se ozbiljnu potragu i pregovore. Očekivalo se da će ovih dana neko svjetsko poznate ime "sletjeti" u Gradski vrt, ali...

- Iz pete sam ubacio u četvrtu brzinu u potrazi za trenerom - kaže nam prvi čovjek kluba s Drave i dodaje:

- To ne znači da Osijek uskoro neće imati novog trenera, ali moguće je da Ivica Kulešević vodi još jednu, dvije, a možda i više utakmica.

Najavio je Ivan Meštrović razgovor sa sadašnjim trenerom Osijeka. Pod vodstvom Kuleševića Osijek je pobijedio Slogu Vuteks u Kupu 8-0 i Slaven Belupo u Koprivnici u HNL-u 4-0.

- Bilo je planirano da Ivica vodi samo jednu utakmicu, a vodio je dvije. Tako bi mogao voditi još koju našu utakmicu. Vidjet ćemo, moram razgovarati s njim. On je to zaslužio nakon ove dvije uvjerljive pobjede - kaže Meštrović.

U petak nam je predsjednik Osijeka rekao kako će klub iz Gradskog vrta preuzeti neko svjetsko ime, ali da to još ne može otkriti. Dva dana poslije je smanjio brzinu u potrazi sa Skenderovim nasljednikom. Ivica Kulešević je odradio dobar posao u ovom tjednu. "Natjerao" je Meštrovića da barem malo smanji intenzitet potrage za novim strategom Osijeka.

Pokretanje videa...

02:58