Obavijesti

Sport

Komentari 29

Meštrović pojasnio igračima: Ili pobjede ili ide 30 posto s plaća

Meštrović pojasnio igračima: Ili pobjede ili ide 30 posto s plaća
6

Pali su na peto mjesto i ozbiljno mu je ugrožena Europa, iako je najavljena borba za drugo mjesto koje nosi Ligu prvaka. Kulešević ostavku ne želi dati, a igrači bi mogli snositi posljedice

VIDEO

Osijek u nastavku sezone ima ostvarenu tek jednu pobjedu. U redu, to je ona nad Dinamom, ali ta ne donosi nikakve bonus bodove. Bodove nisu donijele niti druge utakmice Osijeka. Nelijepa igra, da ne kažemo neku goru riječ, Osijeku je donijela tri prvenstvena remija i jedan poraz (uz onu pobjedu nad 'modrima').

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Pali su na peto mjesto i ozbiljno mu je ugrožena Europa, iako je najavljena borba za drugo mjesto koje nosi Ligu prvaka. 

Predsjednik Meštrović rumen je i inače, ali sada vjerojatno od gnjeva. Igrače je tako od četvrtka stavio u karantenu i rekao da ukoliko ne donesu šest bodova iz sljedeća dva susreta (Varaždin i Lokomotiva) plaće idu dolje i to za 30 posto, pišu Sportske novosti.

Osijek: Konferencija za medije NK Osijek o početku priprema i izgradnji novog stadiona

Trener Kulešević pak ostavku ne vidi kao opciju jer kaže - onda ne bi vjerovao u sebe.

- Nisam razmišljao niti ću dati ostavku, to bi značilo da ne vjerujem u sebe i ono što radim. Naravno da je komunikacija svakodnevna s upravom i vodstvom kluba. Kad god klub bude smatrao da više ne trebam biti na ovom mjestu, dobrovoljno ću odstupiti - kaže. Na njegovoj strani je i predsjednik Meštrović.

Osijek: Konferencija za medije nakon utakmice Osijek - Inter

Predsjednik Ivan Meštrović rekao je nakon utakmice u Puli za 24sata kako trener zasad ima njegovu podršku i neće ga mijenjati, ali Kulešević osjeća pritisak.

- Mi smo ljudi sportaši i ovo je dio karijera igrača i trenera. Lakše je kad sve ide, ali mi smo ti koji vide svjetlo na kraju tunela. Imam želje, volje i snage i pokušat ću energiju prenijeti na momčad. Uvijek ima pritiska na klupi, trenera drži rezultat, a moji nisu bajni. Naravno da mi je stolica uzdrmana, ali imam znanja i volje da izvučem ovu situaciju na najbolji način. Razumijem ljutnju navijača, ali očekujem podršku s tribina. Vidjeli smo kako i drugim momčadima ne ide pa, kad dođemo tamo, svi podržavaju momčad. Zvižduke nije ugodno čuti, ali moraju nas mobilizirati - kaže trener Osijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja