Obavijesti

Sport

Komentari 1

Meteorski uzlet: Lani igrao za Zamet, sad će za Montpellier

Meteorski uzlet: Lani igrao za Zamet, sad će za Montpellier

Još prošlog ljeta Načinović je bio u matičnom Zametu i u 12 mjeseci preko Celja došao do jednog od najboljih klubova Europe koji je dobio i pozivnicu za Ligu prvaka sljedeće sezone

Trebao je to biti Marin Šipić, ali neće Mali Medo u Montpellier, već Veron Načinović (21). Novi hrvatski reprezentativac, koji je debitirao za Hrvatsku krajem travnja, nakon jedne sezone u Celju otišao je u Francusku, u aktualnog doprvaka te europskog prvaka iz 2018. godine.

Još prošlog ljeta Načinović je bio u matičnom Zametu i u 12 mjeseci preko Celja došao do jednog od najboljih klubova Europe koji je dobio i pozivnicu za Ligu prvaka sljedeće sezone. Pravi meteorski uzlet, nema što.

- Veron je kompletan igrač koji igra dobru obranu, a može izvoditi i sedmerce. Ima dobru efikasnost - rekao je predsjednik Julien Deljarry.

Mladi Riječanin za minute na poziciji pivota borit će se s Arthurom Lenneom i Lucasom Moscariellom. Sva su trojica stigla ovog ljeta umjesto Borgesa i Petterssona. Iz Švedske su došli Gudmundsson i Wallinius, Panić iz Meškova, Konan iz PAUC-a, dok se Šegi i Bonnefoiju na golu pridružio mladi Bolzinger... Zasad to izgleda nešto tanje nego prošle sezone.

POGLEDAJTE ČETVRTFINALE ARMAGEDONA: