Obavijesti

Sport

Komentari 67

Među 40 kandidata za Uefinu momčad godine i Mandžukić

Među 40 kandidata za Uefinu momčad godine i Mandžukić
1

Od hrvatskih nogometaša nominiran je Mario Mandžukić! Momčad će biti formirana u sustavu 4-4-2 pa se naš reprezentativac za dva mjesta bori s još 11 napadača

VIDEO

Uefa.com je objavila 40 kandidata za momčad godine, a već jutros je počelo glasovanje. 

Od hrvatskih nogometaša nominiran je Mario Mandžukić! Momčad će biti formirana u sustavu 4-4-2 pa se Mandžo za dva mjesta bori s još 11 sjajnih napadača. Hrvatska je do sada imala kandidata, ali nikad nitko nije izabran u najbolju momčad sezone.

Najzastupljeniji klub po nominacijama je Bayern koji ima čak devet kandidata. 

U 13. po redu izboru mogu glasovati svi čitatelji portala Uefa.com i to do 9. siječnja. Momčad godine bit će objavljena šest dana kasnije.

OVDJE možete glasovati za momčad godine.

Uefinih 40 kandidata:

  • Golmani: Thibaut Courtois (Atletico Madrid), Petr Čech (Chelsea), David de Gea (Manchester United) i Manuel Neuer (Bayern)
  • Braniči: Vincent Kompany (Manchester City), David Alaba (Bayern), Dante (Bayern), Giorgio Chiellini (Juventus), Branislav Ivanović (Chelsea), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Filipe Luis (Atletico Madrid), Gerard Pique (Barcelona) Sergio Ramos (Real Madrid), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern Munich) i Thiago Silva (PSG)
  • Veznjaci: Gareth Bale (Real Madrid), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Isco (Real Madrid), Paul Pogba (Juventus), Mesut Özil (Arsenal), Nemanja Matić (Benfica), Blaise Matuidi (PSG), Marco Reus (Borussia Dortmund), Franck Ribery (Bayern), Arjen Robben (Bayern), Bastian Schweinsteiger (Bayern) i Yaya Toure (Manchester City)
  • Napadači: Sergio Agüero (Manchester City), Edinson Cavani (PSG), Diego Costa (Atletico Madrid), Falcao (Monaco), Zlatan Ibrahimović (PSG), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Mario Mandžukić (Bayern), Jackson Martinez (Porto), Lionel Messi (Barcelona), Thomas Müller (Bayern), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) i Robin van Persie (Manchester United)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi